Wat doet u om digitale risico's te voorkomen?

Risico Gestuurd Ondernemen

Uitgebreide verhalen en visies van experts

Als ondernemer kunt u nooit alle risico’s beheersen. Sterker nog: ondernemen is risico’s nemen. Hoe gaat u daar als ondernemer nu effectief mee om? In dit thema gaan we verder in op effectief risicobeleid. Ook bespreken we de risico’s van cybercrime en welke preventiemaatregelen u kunt nemen. En de oorzaken en gevolgen van imagoschade en de rol die social media hierbij spelen.
  • Een risico is nooit een probleem
  • Cybercrime: 7 quick wins
  • Zo beperkt u imagoschade

BNR In Bedrijf

Alle artikelen en interviews binnen de campagne 'In Bedrijf' zijn tot stand gekomen in samenwerking met FD Mediagroep Effect, voor en door groeiende ondernemers en HR-professionals.

Lijkt het u ook interessant om als ondernemer of (hr-)expert op het gebied van risico gestuurd ondernemen met ons in gesprek te gaan? Dan nodigen wij u van harte uit om 1 van onze radiouitzendingen bij te wonen dit jaar of hieraan deel te nemen.

Stuur ons een mail met uw motivatie.


Podcasts en Longreads

Podcasts risico gestuurd ondernemen

In deze podcastserie gaat Maarten Bouwhuis in gesprek gaat met ondernemers over hun persoonlijke valkuilen en triomfen.

Interessante longreads

In deze serie longreads hebben we aandacht voor het thema risico gestuurd ondernemen. Verschillende experts geven hun visie op bedrijfsriciso’s, cybercrime en imagoschade.

Praktische informatie over risico gestuurd ondernemen

GWS

Goed Werkgeverschap

In het e-book ‘Verzekerd van Goed Werkgeverschap’ leest u over 7 trends in onze veranderende wereld. De kansen die ze bieden. Maar ook hoe u mogelijke risico’s afdekt. En ontdekt u wat u kunt doen om verzekerd te zijn van goed werkgeverschap. 

Zo beperkt u imagoschade

Imagoschade is de zwaarste schade die een bedrijf kan oplopen bij een incident. Lees onze 9 belangrijke tips om schade aan uw bedrijf zoveel mogelijk te beperken.

Risico’s zijn van iedereen

Risicomanagement: een veel gehoord begrip. Iedereen vindt het belangrijk. Want niemand wil risico lopen. Maar wat doet u om risico’s te voorkomen?

Bijpassende producten

AVB-verzekering

Hiermee bent u verzekerd tegen gevolgen van materiële schade of letselschade die u als ondernemer of medewerker veroorzaakt aan spullen of mensen

Cyberverzekering

Met onze cyberverzekering voor mkb-ondernemers bent u goed verzekerd voor schade via computers en internet

Gebouwenverzekering

Een brand of storm kan nare gevolgen hebben voor uw bedrijfspand, kantoor of winkel. Met onze Gebouwenverzekering heeft u rust en zekerheid. 

Onze risico-expert

Daisy Beijersbergen, senior adviseur risicomanagement 

Daisy Beijersbergen, senior adviseur risicomanagement 

Ik adviseer (zakelijke) klanten op welke wijze zij hun risicoprofiel kunnen verbeteren. Vanuit de overtuiging dat de wijze waarop een bedrijf zich (bewust en onbewust) heeft georganiseerd van invloed is op schade. Uitdaging en drijfveer voor mij is om de onderstroom in een bedrijf naar boven te halen. Hierdoor wordt veel sterker duidelijk waar het zin heeft om in te investeren om risico's te beperken. En dat ligt vaak op andere vlakken dan een ondernemer in eerste instantie denkt.