Podcast In Bedrijf @Home

 Luister meer over groei en innovatie

In de podcastserie BNR In Bedrijf@Home staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Maarten Bouwhuis is te gast bij de ondernemer op locatie. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.

Alle atikelen en interviews binnen de campagne 'In Bedrijf' zijn tot stand gekomen in samenwerking met FD Mediagroep Effect, voor en door groeiende ondernemers en HR-professionals.

Podcastserie BNR In Bedrijf @Home

Podcast #12: Marcel Mens

In de 12e podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij ondernemer Marcel Mens. Hij wilde niet langer directeur zijn van zijn bedrijf. Een moeilijk maar moedige stap.

Podcast #11: Weite Oldenziel

In de 11e podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij ondernemer Weite Oldenziel in het Drentse Grolloo. Weite is directeur-eigenaar van Ofichem Groep. Het bedrijf maakt bestanddelen voor medicijnen voor fabrikanten over de hele wereld. Luister de podcast .

Podcast #10: Robert van Büseck

In de 10e podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij ondernemer Robert van Büseck. Hij is eigenaar van de Olijslager Groep. Van oorsprong een groothandel in verf, maar het bedrijf verschuift steeds verder naar vastgoedonderhoud en advies.

 

 

Podcast #9: Anna van Puijenbroek

In de 9e podcast van BNR In Bedrijf@Home gaat Maarten Bouwhuis langs bij Havep-directeur Anna van Puijenbroek. Zij kwam uit de IT en maakte de overstap naar het traditionele familiebedrijf.