Zijn uw medewerkers gelukkig?

Duurzame inzetbaarheid

Bezorg medewerkers de tijd van hun leven

Investeren in vitale medewerkers. Lonend of kansloos? Is ziekteverzuim te sturen? Bekijk hier het overzicht van onze interessante artikelen over duurzame inzetbaarheid en krijg antwoord op deze en andere vragen. Praktische tips, quick wins en de visie van verschillende experts geven u praktische handvatten om aan de slag te gaan met dit thema binnen uw eigen bedrijf.
  • Waarom elke investering in vitaliteit loont
  • Ziekteverzuim: u kunt erop sturen
  • Hoe elke generatie een ‘update’ is van de bedrijfscultuur

BNR in Bedrijf

Alle artikelen en interviews binnen de campagne 'In Bedrijf' zijn tot stand gekomen in samenwerking met FD Mediagroup Effect, voor en door groeiende ondernemers en HR-professionals.

Lijkt het u ook interessant om als ondernemer of (hr-)expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid met ons in gesprek te gaan? Dan nodigen wij u van harte uit om 1 van onze radiouitzendingen bij te wonen dit jaar of hieraan deel te nemen.

Stuur ons een mail met uw motivatie.

Podcasts en Longreads

Podcasts Duurzame inzetbaarheid

In deze podcastserie staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.

Interessante longreads

In deze serie longreads hebben we aandacht voor het thema duurzame inzetbaarheid. Verschillende experts geven hun visie op verzuim, vitaliteit en generatieverschillen.

Praktische informatie over duurzame inzetbaarheid

Whitepaper: De medewerker aan zet

Het bijhouden van kennis en vaardigheden is belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven. De medewerker heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid. Maar welke rol speelt HR hierbij?

Het stappenplan bij ziekte

Een medewerker meldt zich ziek. Weet u wat u moet regelen? Met deze infographic heeft u de stappen altijd bij de hand! Ook bij langdurig zieke medewerkers weet u precies wat u moet doen en voorkomt u verrassingen.

Terugblik op het eerste event

Tijdens het event 'BNR In Bedrijf The Battle' ging het over talent vinden en binden. Onder leiding van Maarten Bouwhuis vertelden ondernemers openhartig over hun ervaringen. Wat werkt en wat werkt niet? En aan welke knoppen draaien ze om talent te vinden voor de komende jaren?

Bijpassende producten

Verzuimverzekering

Met een ziekteverzuimverzekering of verzuimverzekering verzekert u zich voor de loondoorbetalingsverplichting van uw zieke medewerkers. U bent vanuit de wet verplicht om uw zieke medewerkers 2 jaar lang een groot deel van het loon door te betalen. Daarom noemen we deze verzekering ook wel een loondoorbetalingsverzekering.

WIA-verzekering

Na 2 jaar ziekte krijgt uw medewerker te maken met de wet WIA. Is uw medewerker voor 35% of meer arbeidsongeschikt? Dan vult onze WIA-verzekering het inkomen gegarandeerd aan tot minimaal 70%. Deze zekerheid geldt voor inkomens tot maar liefst € 100.000,-. Een goede basis voor uw medewerkers!

Open

Open staat voor vernieuwing in HR. Meer dan 100 jaar geleden werd Centraal Beheer opgericht voor en door werkgevers. Centraal Beheer speelt dan een grote rol in de vormgeving van de Nederlandse Sociale Zekerheid als uitvoeringsorganisatie van de ziektewet, ongevallenwet en kinderbijslagwet. Doel was het goed te regelen voor de werknemers. Daar geven we met Open opnieuw invulling aan.

Ontdek onze HR oplossingen

Martine Bolhuis, HR partner Open

Martine Bolhuis, HR partner Open

Martine is HR Partner Open en continu in dialoog met werkgevers over actuele HR vraagstukken. Met Open ondersteunt ze werkgevers bij het voeren van een dialoog met medewerkers en bij het zoeken naar concrete oplossingen voor strategische HR thema’s. Belangrijk in haar werk, is de verbinding met veel verschillende werkgevers voor optimale kennisdeling en co-creatie. Martine: “Elkaar inspireren, samen inzichten opdoen en samenwerken aan mogelijke oplossingen. Dat geeft energie.”