HR Advies

Maatwerkoplossingen bij verzuimsituaties

Met HR advies van de Verzuimhulp helpt onze partner HRM Logic u met een maatwerkoplossing bij (complexe) verzuimsituaties. Ook als eerdere interventies en inspanningen niet succesvol zijn kunnen de specialisten meestal toch een oplossing of oplossingsrichting bieden. Met HR Advies schakelt u een specialist in die u helpt en u het werk uit handen neemt. Zodat u door kunt met ondernemen. 

  • Een maatwerkoplossing die past bij uw wensen en verzuimsituatie
  • Onze partner kan u begeleiden bij de terugkoppeling aan de relevante partijen
  • Geschikt voor situaties waarin andere interventies niet succesvol waren
Afbeelding Verzuimhulp

Specialisten nemen u het werk uit handen met HR Advies

Bijvoorbeeld als verschillende interventies niet succesvol zijn gebleken. En een oplossing ver weg lijkt. In die gevallen heeft u specialistische kennis nodig om de schade te beperken.

Veel ondernemers hebben die kennis niet zelf in huis. Zij zijn vooral druk met hun onderneming en worden onverwachts geconfronteerd met (langdurig) verzuim. En alles wat erbij komt kijken. Met HR Advies van de Verzuimhulp haalt u een expert in huis die u het werk uit handen neemt. En werkt volgens de vaak veranderende wet- en regelgeving rondom medewerkers. 

Na een korte telefonische intake krijgt u een inschatting van de kosten. En als u akkoord bent gaat de specialist van HRM Logic direct van start om, samen met u, op zoek te gaan naar een oplossing voor de ontstane situatie. Ook brengt de specialist een bedrijfsbezoek als dat nodig is. 

Wij kiezen HRM Logic voor HR Advies

HR Advies van de Verzuimhulp wordt zelfstandig uitgevoerd door onze partner HRM Logic. Zij hebben brede ervaring met uiteenlopende vraagstukken op het gebied van (verzuim van) medewerkers. Samen met u zorgen ze voor een goede en passende oplossing voor ontstane situaties. 

Hoe werkt HR Advies van de Verzuimhulp

We leggen het u uit in 3 stappen

Na een vrijblijvende telefonische intake krijgt u een inschatting van de kosten. Indien nodig komt onze partner langs voor een bedrijfsbezoek

Na uw akkoord gaat onze partner met u aan de slag om tot een oplossing te komen

Onze partner begeleidt u bij de verslaglegging en terugkoppeling aan de relevante partijen

Misschien zijn de volgende diensten van de Verzuimhulp ook interessant voor u?

Verzuimhulp

Verzuimdossiercheck

Met de Dossiercheck van Centraal Beheer weet u snel of uw verzuimdossier voldoet aan de Wet verbetering poortwachter. Of welke stappen u nog moet nemen om daarvoor te zorgen.

Verzuimhulp

Arbeidsmediation

Het komt helaas wel eens voor dat de relatie tussen de werkgever en medewerker verstoord raakt in een verzuimtraject. Met mediation helpt een neutrale en onafhankelijke partij om samen tot een oplossing te komen.