Van der Velden Rioleringsbeheer

Afvoer en riolering

Van der Velden Rioleringsbeheer is met bijna 50 jaar ervaring marktleider in Nederland. Met 16 regionale vestigingen werken ze door het hele land. Het dienstenpakket is zeer compleet: Van rioleringsbeheer tot renovatie en onderhoud van olie- en vetafscheiders. Spoedklussen pakken ze ook op via een eigen calamiteitendienst.

In onderstaand overzicht ziet u in welke risicoklasse uw gebouw valt. 
Van der Velden Rioleringsbeheer is veel meer dan ontstoppen, reinigen, inspecteren en vernieuwen van rioleringen. Ze graven dieper, zouden we haast zeggen. Specialisten detecteren stank, meten rioolobjecten met de GPS nauwkeurig in. Ook voert Van der Velden proeven uit op vloeistof- en waterdichtheid en keurt deze. Daarnaast zijn ze in staat leidingen ondergronds op te sporen.
Ze richten zich op de zakelijke markt en maken daarin geen onderscheid tussen een groot of een klein bedrijf. Iedere klant is voor Van der Velden even belangrijk. Wanneer particulieren zich melden met problemen, staan zij ook voor hen klaar.
Van der Velden Rioleringsbeheer levert de kwaliteit en service die u van een ervaren marktleider mag verwachten. Tel daarbij op:

  • Uitstekend opgeleide mensen;
  • Modern en innovatief materieel;
  • De zorg voor een probleemloze werking van het rioleringssysteem.
Daar mag u van uit gaan. Daar ligt de kracht van Van der Velden Rioleringsbeheer.
Een rioolramp komt meestal onverwacht en altijd ongelegen. Daarom staan er bij Van der Velden Rioleringsbeheer 24 uur per dag en 7 dagen per week storingsunits klaar. Ervaren medewerkers lossen storingen snel en doelmatig op. Dat doen ze graag, maar liever nog voorkomen ze storingen en verstoppingen. Daarom biedt Van der Velden Rioleringsbeheer u de mogelijkheid om preventieve maatregelen te nemen. Zoals het reinigen van uw riolering, kolken, lijngoten en pompputten. Dat kan ook op contractbasis. Zo wordt gevolgschade bij storingen (zoveel mogelijk) voorkomen.
Zij ontstoppen, reinigen, inspecteren, renoveren en vernieuwen rioleringen. Daarnaast hebben ze een gespecialiseerd adviesbureau die alle complexe vraagstukken over riolering kan oplossen. Ook kunt u Van der Velden Rioleringsbeheer benaderen voor het legen en reinigen van Olie- en Vetputten