Altena Cleaning

Afzuigsystemen

Algemene informatie

Altena Cleaning is uw partner voor alle soorten onderhoud aan uw installaties. Van luchtgekoelde warmtewisselaars tot luchtkanalen en koeltorens. Altena reinigt, coat, desinfecteert en renoveert professioneel en snel. Ook bij grotere projecten. Ze denken graag met u mee. Bijvoorbeeld welk onderhoud uw installatie nodig heeft om goed te presteren. Kortom: als u kiest voor optimale reiniging, dan kiest u voor Altena Cleaning. 

Prijsinformatie

Inspectie conform NEN 2767  Tarief*
Inspectie  € 125,- per systeem**
Dubbelwandig inspectieluik (optioneel)  € 42,- per stuk, leveren en plaatsen***
* Speciaal Centraal Beheer tarief, exclusief btw (prijspeil 2013).
** Is het nodig om na een meting het afzuigsysteem te reinigen? En laat u dat door Altena Cleaning doen? Dan betaalt u geen kosten voor meting, rapportage en advies.
*** Het aantal te plaatsen (dubbelwandige) inspectieluiken bepalen we in overleg met u.

Reiniging

De kosten voor het reinigen van een afzuigsysteem hangen af van de mate van vervuiling en de grootte van het systeem. De meeste vervuiling zit vaak in de 1e 2 meter van het kanaal. Zit de vervuiling verderop? Dan geldt een meerprijs per strekkende meter te reinigen kanaal. Na volledige reiniging krijgt u een certificaat met advies over de reinigingsfrequentie.
Soort bedrijf  1e 2 meter (minimaal)*  Met ventilator in 1e 2 meter**  Meerprijs per strekkende meter
Fastfood/cafetaria/wokken  € 350,-  € 500,-  € 150,-
Hotel/restaurant  € 300,-  € 500,-  € 150,-
Instelling/bedrijfsrestaurant  € 250,-  € 500,-  € 150,-
* Speciaal Centraal Beheer tarief, exclusief btw (prijspeil 2018).
** Het tarief voor het reinigen van ventilatoren buiten de 1e 2 meter luchtafvoerkanaal hangt af van het type en de grootte van de ventilator. Dit offreren we apart.