Veelgestelde vragen

Personeels­voorzieningen

Heeft u een vraag over Personeelsvoorzieningen? Hieronder vindt u een aantal vragen die wij vaak horen. Onder elke vraag leest u ons antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Neem gerust contact met ons op.

Onze regeling Personeelsvoorzieningen is geschikt voor bedrijven met meer dan 50 medewerkers. Op de pagina Direct regelen kunt u Personeelsvoorzieningen aanvragen.

Gaat een werknemer uit dienst? Dan stoppen de voordelen van Personeelsvoorzieningen ook. Heeft hij een verzekering gesloten? Dan blijft de verzekering gewoon doorlopen, alleen dan zonder korting. De korting vervalt per de eerstkomende verlengingsdatum van de verzekering.

Gaat een werknemer met pensioen? Dan mag hij gebruik blijven maken van de voordelen. U moet dan als werkgever wel even doorgeven dat hij gepensioneerd is.

Dit kan via personeelsvoorzieningen@centraalbeheer.nl. Graag ontvangen wij van u de naam van de medewerker, postcode/huisnummer en de datum van uitdiensttreding of pensionering.

Kiest u voor Personeelsvoorzieningen? En een medewerker heeft al een verzekering bij ons? Dan kan hij ons even bellen en doorgeven dat hij bij u werkzaam is. Wij regelen dan dat de voordelen ingaan.

Wij werken volgens de eisen van de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp). Verder houden wij ons aan de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. In deze Gedragscode zijn de regels van de Wbp uitgewerkt voor banken en verzekeraars. De verwerking van persoonsgegevens door de Achmea-bedrijven (waar Centraal Beheer onderdeel van is) is aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de privacy van uw medewerkers. Daarnaast krijgt u als werkgever ook geen inzicht in welke verzekeringen een medewerker bij ons heeft afgesloten. Wel kunnen wij een deelnemersoverzicht verstrekken. U ziet hoeveel medewerkers gebruik maken van Personeelsvoorzieningen.

(055) 579 8177

U kunt ons vandaag bereiken tot 17.30 uur

E-mail

Stuur ons een e-mail.

Gebeld worden

Wij bellen u.