Open Netwerk

Een lerend HR netwerk waar inzichten en innovatieve oplossingen ontstaan

Met het Open Netwerk wil Centraal Beheer werkgevers en medewerkers voorbereiden op de toekomst van werk. Door een netwerk van HR-professionals samen te brengen ontstaat er een grote bron van kennis en ideeën. Samen werkt u aan antwoorden en creatieve oplossingen op elkaars HR-vraagstukken.

  • U leert uw organisatie steeds weer met een frisse blik te bekijken
  • Doorlopend nieuwe inzichten en inspiratie van andere organisaties en experts
  • Samen op zoek naar nieuwe HR-oplossingen tijdens innovatie- en co-creatiesessies
Open Netwerk

Ontdek de mogelijkheden van het Open Netwerk

Met het Open Netwerk blijven we in gesprek over de strategische HR thema’s van werkgevend Nederland. We laten ons inspireren door nieuwe wetenschappelijke inzichten en de aanpak van andere organisaties. We gaan actief aan de slag met innovatieve methoden. We bouwen samen aan oplossingen voor werkend Nederland op basis van werkgevers en werknemers behoeften en ervaringen. Dit doen we samen met voor­uit­strevende, open en betrouwbare experts en partijen. Met een inspirerend programma vol innovatie-en kennissessies en masterworkshops.

Voor wie is het Open Netwerk?

Het Open Netwerk is voor HR-professionals in grote bedrijven (100+ medewerkers), HR-managers en HR-directeuren. Zij willen graag vernieuwen en innoveren en zijn niet bang om voorop te lopen. Ook komen zij graag in contact met andere bedrijven en professio­nals die willen leren. Van de vraagstukken waar zij tegenaan lopen of de uitdagingen die zij binnen hun eigen bedrijf hebben.
Wij gaan in gesprek over de onderwerpen die binnen de bedrijven spelen. Zoals het ervaren van werkdruk, te weinig personeel, het stimuleren van leren & ontwikkelen, thuiswerken en de mentale gezondheid van medewerkers. Hoe gaat u met elkaar hierover in gesprek? De arbeidsmarkt is in beweging. Hoe krijgt u en behoudt u personeel? Hoe gaat u om met eenzaamheid of een burn-out van een medewerker?

Danny Koppeschaar - HR-manager KLM

Open Dialoog video

Over duurzame inzetbaarheid van werknemers, klaar zijn voor de toekomst en mee kunnen gaan met veranderingen.

Ontdek onze andere HR-oplossingen

Open Dialoog

Met de Open Dialoog gaan we in gesprek met HR-professionals en hoogleraren over strategische HR-thema’s, zoals talentmanagement, inzetbaarheid en flexibilisering. Dit gaat via een inventarisatiescan, HRM-masterclasses en co-creatiesessies.

Open Kaart

Met de Open Kaart gaan we in gesprek met u en uw medewerkers. Om zo richting te geven aan uw strategische HR-plan. Via de dialoogkaarten (HR of duurzame inzetbaarheid) of de impactanalyse maken we inzichtelijk wat de wensen en behoeften van uw medewerkers zijn.