Open Dialoog

In gesprek met HR-professionals en hoogleraren over strategische HR-thema’s

Met de Open Dialoog brengen we HR-professionals uit verschillende branches samen. Hierdoor ontstaat een netwerk waarin kennis en ideeën worden uitgewisseld. De thema's talentmanagement, inzetbaarheid en flexibilisering staan hierbij centraal. Want de kans is groot dat strategische vraagstukken over deze onderwerpen ook binnen uw organisatie spelen.

  • Meer inzicht in strategische HR-vraagstukken
  • Een nieuw netwerk van HR-professionals uit verschillende branches
  • Samenwerking met TNO en Nyenrode Business Universiteit

Ontdek de mogelijkheden

Alles over de Open Dialoog

In een periode van 8 weken gaan we met elkaar in gesprek. Dit noemen wij de Open Dialoog. Met een kleine groep van HR-professionals uit verschillende sectoren volgt u een programma dat is samengesteld uit verschillende onderdelen. Deze zijn gericht op dialoog en kennis delen. Samen met onze partners TNO en Nyenrode Business Universiteit vergroten we kennis en verbreden we inzicht. Hieruit ontstaan oplossingsrichtingen en kansen voor innovatie. Samen met HR-professionals en hoogleraren kijken wij naar verschillende HR-trends en vraagstukken. We leren met elkaar en van elkaar. Een inventarisatiescan, HRM-masterclasses en een co-creatiesessie zijn onderdeel van de Open Dialoog.

Met de Open Dialoog bieden wij u andere inzichten. En leren wij u met een andere blik naar uw organisatie te kijken. We delen kennis. En vinden samen een oplossing voor uw HR-vraagstukken.

De inventarisatiescan is ontwikkeld in samenwerking met TNO. U vult een vragenlijst in voordat u aan de Open Dialoog begint. De scan geeft inzicht in de effecten van de strategische HR-thema’s op uw organisatie. En vergelijkt deze waar mogelijk met andere bedrijven in uw branche. Daarnaast geeft de inventarisatiescan een compleet beeld van alle arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Het is belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste HR-trends en de gevolgen daarvan. Daarom ontwikkelde Centraal Beheer in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit speciale HRM-masterclasses. De thema’s die hierbij besproken worden zijn inzetbaarheid, flexibilisering en talentmanagement. Voor de eerste masterclass vindt er een kick-off plaats. Hier leert u de andere deelnemers kennen. U deelt uw vraagstukken, bespreekt elkaars verwachtingen en de aanpak van de rest van het traject. Tot slot kijken we vooruit op de co-creatiesessie. U volgt de interactieve masterclasses in een netwerkgroep van 10 tot 15 HR-professionals.

Samen met de andere deelnemers onderzoeken we oplossingen voor uw HR-vraagstukken. U leert van elkaar. En inspireert en helpt elkaar. Centraal Beheer helpt u hierbij.

Hoe ziet het programma er uit en wat zijn de kosten?

Investering: € 3.450,- (excl. btw)
Datum - Tijd Thema Spreker + Locatie
22 maart 2022: 13.30 - 15.30 uur kick-off Nog te bepalen
 22 maart 2022: 15.30 - 20.00 uur Masterclass flexibilisering en technologie Drs. Barbara van Veen, onderzoeker en als futuroloog verbonden aan Nyenrode Business Universiteit.
5 april 2022: 15.30 - 20.00 uur Masterclass inzetbaarheid en wendbaarheid Beatrice van der Heijden, hoogleraar Strategisch HRM.
21 april 2022: 15.30 - 20.00 uur Masterclass leiderschap en talentmanagement Bas Kodden, leiderschapscoach  en programmadirecteur Organization and Leadership aan de Nyenrode Business Universiteit.
20 mei 2022: 9.00 - 13.00 uur Co-creatiesessie Nog te bepalen

Danny Koppeschaar

Over duurzame inzetbaarheid en kennis delen

Open Dialoog video

Ontdek onze andere HR-oplossingen

Open Kaart

De Open Kaart helpt u richting te geven aan uw strategische HR-plan. U gaat hierbij in gesprek met uw medewerkers.

Open Netwerk

Het Open Netwerk is een platform voor werkgevers die zich verder willen verdiepen in kennis, inzichten en innovatie.

Bent u geïnteresseerd in ondersteuning in uw vraagstukken en bent u op zoek naar de juiste oplossing voor uw situatie? Wij denken graag vrijblijvend met u mee om te komen tot een oplossing die bij u en uw organisatie past.