Ontdek de mogelijkheden

Alles over de Open Dialoog

In een periode van 8 weken gaan we met elkaar in gesprek. Dit noemen wij de Open Dialoog. Met een kleine groep van HR-professionals uit verschillende sectoren volgt u een programma dat is samengesteld uit verschillende onderdelen. Deze zijn gericht op dialoog en kennis delen. Samen met onze partners TNO en Nyenrode Business Universiteit vergroten we kennis en verbreden we inzicht. Hieruit ontstaan oplossingsrichtingen en kansen voor innovatie. Samen met HR-professionals en hoogleraren kijken wij naar verschillende HR-trends en vraagstukken. We leren met elkaar en van elkaar. Een inventarisatiescan, HRM-masterclasses en een co-creatiesessie zijn onderdeel van de Open Dialoog.

Met de Open Dialoog bieden wij u andere inzichten. En leren wij u met een andere blik naar uw organisatie te kijken. We delen kennis. En vinden samen een oplossing voor uw HR-vraagstukken.

De inventarisatiescan is ontwikkeld in samenwerking met TNO. U vult een vragenlijst in voordat u aan de Open Dialoog begint. De scan geeft inzicht in de effecten van de strategische HR-thema’s op uw organisatie. En vergelijkt deze waar mogelijk met andere bedrijven in uw branche. Daarnaast geeft de inventarisatiescan een compleet beeld van alle arbeidsvoorwaardelijke regelingen.

Het is belangrijk op de hoogte te blijven van de laatste HR-trends en de gevolgen daarvan. Daarom ontwikkelde Centraal Beheer in samenwerking met Nyenrode Business Universiteit speciale HRM-masterclasses. De thema’s die hierbij besproken worden zijn inzetbaarheid, flexibilisering en talentmanagement. Voor de eerste masterclass vindt er een kick-off plaats. Hier leert u de andere deelnemers kennen. U deelt uw vraagstukken, bespreekt elkaars verwachtingen en de aanpak van de rest van het traject. Tot slot kijken we vooruit op de co-creatiesessie. U volgt de interactieve masterclasses in een netwerkgroep van 10 tot 15 HR-professionals.

Samen met de andere deelnemers onderzoeken we oplossingen voor uw HR-vraagstukken. U leert van elkaar. En inspireert en helpt elkaar. Centraal Beheer helpt u hierbij.