Samenwerken aan HR vraagstukken | Centraal Beheer Open

Open

Alle ruimte voor vernieuwing in HR

Open

Open Dialoog en Open HR-Portaal

Open helpt werkgevers en werknemers verder op de toekomst van werk. Als werkgever biedt Open u een netwerk waarin u met andere werkgevers kennis en ideeën uitwisselt. Dat noemen wij de Open Dialoog. Met professionals uit verschillende sectoren werkt u samen aan HR-vraagstukken. Voor uw medewerkers biedt Open het HR-Portaal met verschillende oplossingen om met hun eigen duurzaamheid aan de slag te gaan. En oplossingen waarmee u als werkgever met uw medewerkers communiceert, inspireert en motiveert om zelf aan de slag te gaan met eigen inzetbaarheid.
  • Nieuw inzicht in HR-vraagstukken
  • Leren van andere organisaties
  • Medewerkers helpen regie te pakken op inzetbaarheid
Lees alles over duurzame inzetbaarheid en
het programma In Bedrijf, voor en door ondernemers.

Omgaan met HR-uitdagingen?

Bekijk de Open video

Meer informatie

Alles over Open

Aan de slag met Open

Open HR Portaal
Open HR Portaal
Met ons Open HR Portaal communiceert u eenvoudig met uw medewerkers. En geeft u hen inzicht en controle over hun eigen HR-zaken en mogelijkheden. Daarnaast helpt het Open HR Portaal u talent te ontwikkelen en te waarderen. En zo een aantrekkelijke werkgever te zijn.
Open Dialoog
Open Dialoog
Met Open Dialoog bieden wij u meer inzicht in strategische HR-vraagstukken en de impact daarvan op uw organisatie. We delen kennis. En gaan samen aan de slag. We doen inspiratie op en bedenken oplossingen voor HR-vraagstukken. Met een netwerk van werkgevers dat klein genoeg is om persoonlijk te zijn en groot genoeg om impact te hebben.

Ervaringen van andere deelnemers


Wilt u meer weten over Open? We gaan graag met u in gesprek. Laat uw gegevens achter en onze adviseurs nemen contact met u op.