Stimuleer de dialoog  

Met verschillende instrumenten brengen we uw medewerkers in beweging 

De meeste medewerkers staan niet direct in de actie-stand rondom duurzame inzetbaarheid. En verandering van gedrag gaat niet over 1 nacht ijs. Hoe bereikt u al uw medewerkers? Hoe laat u uw medewerkers regie nemen over hun eigen inzetbaarheid? Hoe activeert u leidinggevenden om het gesprek met hun team aan te gaan? Lekker Bezig biedt een compleet programma om activatie te stimuleren. Leidinggevenden spelen daarbij een belangrijke rol. 

We kijken wat echt past bij uw organisatie 

Lekker Bezig biedt een app voor medewerkers, maar er is meer. Het is een compleet programma waarbij wij u veel werk uit handen nemen. Maar elke organisatie is anders. Samen kijken we hoe wij uw leidinggevende handvatten kunnen bieden om het gesprek met collega's aan te gaan. Zodat er een persoonlijk gesprek ontstaat van mens tot mens over wat duurzame inzetbaarheid voor hem of haar betekent.

Maar wij beseffen ons maar al te goed dat er meer voor nodig is. Zo bieden wij u ook de volgende instrumenten aan:
  • Een activatieplan afgestemd op uw bedrijf
  • Communicatiemiddelen zoals e-mails voor een goede introductie voor de medewerker
  • Diverse trainingen voor leidinggevenden
  • Dialoogkaart om het gesprek tussen leidinggevende en medewerker te begeleiden
  • Een kick-off sessie

Podcast Lekker Bezig

Waarom Boom BV de dialoog zo belangrijk vindt

Het werk bij Boom wordt steeds meer gedigitaliseerd en geautomatiseerd. Daarom is het belangrijk dat medewerkers zelf aan de slag gaan met hun duurzame inzetbaarheid. De nieuwe dienst Lekker Bezig van Centraal Beheer helpt ze daarbij. Janet de Weerd en Jille Ganzinga delen hun ervaringen.


Wilt u meer weten? 

Hoe Lekker Bezig u kan helpen uw medewerkers te activeren? Dat kan! Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze duurzaam inzetbaarheids-experts.
Laat u inspireren en plan een gesprek