Ralph van Dam

Business partner Ondernemerschap

Als ondernemer ben ik (mede)oprichter van verschillende internetstart-ups en scale-ups en run ik een bedrijf dat ondernemersreizen organiseert. Als business partner ondernemerschap bij Centraal Beheer coach en adviseer ik ondernemers en hun organisaties. Tijdens de groei van de onderneming in goede tijden, en ook bij het oplossen van uitdagingen in lastige tijden. Binnen het brede netwerk van Centraal Beheer breng ik ondernemers met elkaar in contact. Heeft u een vraagstuk over groei, ondernemerschap of continuïteit? Ik help u graag.

Georganiseerde kritiek

Ondernemers coachen is vaak een mix van sparren en spiegelen. Op de top van je onderneming, maar zeker ook in zware periodes heb je ook een kritisch geluid van buitenaf nodig. Iemand die lastige vragen stelt. Veel ondernemers schermen zich daarvoor af. En dat is zonde. In mijn rol als business partner ondernemerschap is het mijn ambitie om als Centraal Beheer op zo’n manier naast de ondernemer en zijn onderneming te staan.

Mijn succesformule

Er is geen standaard formule voor succes. Geloof in jezelf, ken je talenten en beperkingen als mens en als ondernemer. Zorg dat je dicht bij jezelf blijft en glashelder voor ogen houd waarom je onderneemt. Wat draagt jouw ondernemerschap bij aan jouw persoonlijke doelen in het leven? Als je daar antwoord op hebt gegeven dan kun je een doel stellen en een strategie bepalen voor elke onderneming.

Vakgebieden

Groeiversneller

Hèt ondernemersprogramma voor ondernemers die aan de slag willen met groei. In een half jaar van droom naar doorbraak.

Geldfit Zakelijk

Geldfit helpt jou als ondernemer om financieel fit te blijven of te worden. Doe anoniem de zakelijke test en ontdek binnen 2 minuten wat jij kan doen.

Partner van NLgroeit 

Centraal Beheer is al enkele jaren partner van het publiek en private initiatief NLgroeit. Samen werken we met hen aan één doel: ondernemers laten doorgroeien om zo de Nederlandse economie te versterken.