Cyberzeker

Alle aandacht voor digitale veiligheid

CyberBorg

Monitoringsdiensten op afstand
CyberBorg biedt monitoring-software die 24/7 scant op onregelmatigheden op uw website. Via een dashboard kan de klant zelf deze monitoring volgen. CyberBorg B.V. is een samenwerking van de Nederlandse bedrijven Kennisplatforms en DutchSec.
CyberBorg heeft software ontwikkeld die op afstand een website monitort op hacks en kwetsbaarheden. Het is een volledig geautomatiseerde check op hacking, systeem-inbraak, verlies van data, gegevensdiefstal en cyberaanvallen. CyberBorg richt zich op Mkb-bedrijven tot ongeveer 100 medewerkers met een eigen website.
CyberBorg biedt een geautomatiseerde monitoringdienst op afstand. Een bezoek op uw locatie is daarom niet nodig. Deze software scant uw website op ongewone zaken. De resultaten van deze scan kunt u altijd inzien in een online dashboard.
  • Twee keer per week controleert de monitoringdienst geheel automatisch uw website.
  • De controleresultaten van CyberBorg worden wekelijks geregistreerd, opgeslagen en verwerkt in het persoonlijke dashboard.
  • Daar leest u alle uitslagen van de controles.
  • U ontvangt eventuele alerts per e-mail zodat u direct actie kunt ondernemen. Ook krijgt u tips hoe u zich beter kunt beveiligen.
  • Zo krijgt u goed inzicht waar u uw website kunt versterken.
  • In geval van een cyberincident kunt u direct stappen ondernemen.
Een abonnement kost € 179,40 excl. BTW per 12 maanden per domeinnaam.

Waarom is CyberBorg de beste partner voor u?

CyberBorg maakt uw cyberrisico’s eenvoudig inzichtelijk. Voorgestelde verbeteringen en actiepunten ontvangt u per e-mail, zodat u direct actie kunt ondernemen. U ontvangt tips hoe u zich beter kunt beveiligen. Cyberdreiging komt iedere dag in een andere vorm. Daarom blijft CyberBorg haar diensten technisch (door) ontwikkelen. CyberBorg maakt gebruik van een eigen systeem en ontwikkelt zelf verbeteringen op de monitoringsoftware. Dit op basis van data over hacks en kwetsbaarheden die via de software zelf ontdekt wordt.