Cyber: Oplossingen voor digitale veiligheid - Centraal Beheer Zakelijk

Cyber

Oplossingen voor digitale veiligheid

Cyberoplossingen

Aandacht voor digitale veiligheid

Als ondernemer wilt u door! U moet er dan ook niet aan dénken dat uw bedrijf te maken krijgt met een hack, phishingmail of virus. Toch heeft 50% van de mkb-ondernemers al te maken gehad met cyberincidenten, zoals een datalek of ransomware.

Daarom hebben wij verschillende cyberoplossingen. Zoals het Cyber Security-assessment. Onze cyberexperts brengen de digitale risico’s van uw bedrijf in kaart. Ook als u geen klant bij ons bent.


Of bel 'Even Apeldoorn' (055) 579 8421
Wat is cybercrime?

Wat is cybercrime?


Bekijk de video

Ondernemers over het Cyber Security-assessment

Bekijk de cyberoplossingen

We geven u inzicht in uw cyberrisico’s. Bijvoorbeeld met het Cyber Security-assessment. En we helpen u om cyberschade zoveel mogelijk te voorkomen. Heeft u toch een cyberincident? Dan bent u goed verzekerd met onze cyberverzekering. En staan we 24/7 voor u klaar. Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen!

Inzicht in uw cyberrisico’s
Voorkomen van cyberincidenten
Cyberverzekering

Inzicht

in uw cyberrisico's

Helpen voorkomen

van cyberincidenten

Verzekeren

van uw cyberrisico's

Inzicht

in uw cyberrisico's

Helpen voorkomen

van cyberincidenten

Verzekeren

van uw cyberrisico's

Inzicht in uw cyberrisico’s

Ontdek wat uw grootste cyberrisico’s zijn. En of uw bedrijf voldoet aan de nieuwe AVG-wet. Met het Cyber Security-assessment laat u uw risico’s en oplossingen in kaart brengen met hulp van een cyberexpert bij u op locatie.

Cyber Security-assessment
Cyber Security-assessment

Vooraf vult u een vragenlijst in. Onze cyberexpert komt daarna bij u langs op locatie. Op basis hiervan krijgt u een volledig adviesrapport, met daarin de cyberrisico’s van uw bedrijf en de verbeterpunten.

AVG-checklist
AVG-checklist

Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Sinds 25 mei 2018 geldt deze Europese verordening. Met deze kosteloze doe-het-zelf checklist komt u meer te weten over de AVG. En weet u welke stappen u moet nemen om aan de AVG te voldoen.

Online Cyberchecklist
Online Cyberchecklist

Met deze online doe-het-zelf checklist controleert u kosteloos uw ICT-beveiliging. En weet u welke maatregelen u kunt nemen om uw risico’s te beperken.

Cyber Check

Lees het e-book Cyber Check met tips.