Cyber: alle aandacht voor uw digitale veiligheid - Centraal Beheer Zakelijk

CyberZeker

Alle aandacht voor digitale veiligheid

Cyber

Voor alle cyberrisico’s in uw MKB-bedrijf

Als MKB-ondernemer werkt u hard en heeft u een mooi bedrijf opgebouwd. De afgelopen jaren zijn veel processen gedigitaliseerd. Dit levert u veel voordeel op, maar brengt ook risico’s met zich mee. Een datalek, DDoS-aanval, phishing e-mail. Met als mogelijk gevolg dat uw bedrijf stil komt te liggen.

Als dit gebeurt, dan kost het u veel tijd, werk, geld en/of uw reputatie. Centraal Beheer biedt oplossingen. Cyberdiensten en een Cyberverzekering. In begrijpelijke taal leggen we u uit wat uw cyberrisico’s zijn en hoe u de kans op een cyberincident verkleint. Als er dan toch een incident plaatsvindt, staan we 24/7 voor u klaar. En helpen u waar nodig. Ook bij twijfel of vragen. Zodat u kunt blijven doen waar u goed in bent: ondernemen!

Al klant? Even zelf regelen

Leer meer over cyber­risico’s

Bekijk de animatie

Oplossingen van Centraal Beheer

De meeste MKB-bedrijven hebben hun cyber security aardig op orde. U ook! Toch? Maar hackers zitten niet stil. Ze zoeken steeds nieuwe manieren om digitaal ongevraagd bij u binnen te komen. En een menselijke fout is onbedoeld zo gemaakt. Daarom biedt Centraal Beheer meerdere cyberoplossingen voor MKB-ondernemers.

Online Cyberchecklist
Online Cyberchecklist

Met deze online checklist ontdekt u snel, eenvoudig en kosteloos wat de grootste cyberrisico’s zijn van uw bedrijf. En welke maatregelen u kunt nemen.

Cyber Assessment
Cyber Security-assessment

Onze expert in cyber security komt bij u langs op locatie en controleert samen met u alle veelvoorkomende risico’s en beveiligingsmaatregelen.

Cyberverzekering
Cyberverzekering

Deze verzekering dekt schade die ontstaat door cyberrisico’s. Wij vergoeden schade aan uw eigen bedrijf én aan anderen.

Wat kunt u zélf doen

Om de kans op een cyberincident te verkleinen? Veel! Denk aan goede firewall- en antivirus-software. En maak regelmatig een back up van uw belangrijke data. Helaas vergeten veel mkb-ondernemers om bijvoorbeeld een goede monitoringservice in te kopen. Terwijl u met de juiste preventiemaatregelen veel cyberincidenten kunt voorkomen. Om het u makkelijk te maken hebben wij een aantal oplossingen voor u op een rij gezet.

AVG-checklist

Databeveiliging is een belangrijk thema binnen de AVG (Algemene verordening gegevensbescherming). Sinds 25 mei 2018 is deze Europese verordening van kracht. U bent waarschijnlijk al druk met het nemen van maatregelen. Centraal Beheer heeft een praktische checklist ontwikkeld om u hierbij te helpen. Doe de AVG-checklist >