test

Auto-Abonnement voor zzp’ers

Beweegt mee met u en uw onderneming

Als (startende) ondernemer wilt u zekerheid en gemak, maar niet te veel betalen. Auto-Abonnement beweegt flexibel mee met uw onderneming en privésituatie. Als abonnee kunt u namelijk maandelijks pauzeren of opzeggen, zodat u altijd een geschikte auto rijdt zonder vast te zitten aan een lang contract. Zo kunt u met een gerust hart focussen op het ondernemen.

We werken samen met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin. 

De belangrijkste voordelen voor zzp’ers

Flexibel contract

U sluit een contract voor onbepaalde tijd dat u iedere maand kunt pauzeren of opzeggen. Zo betaalt u alleen voor de maanden die u rijdt. Lekker flexibel dus!

Dienstverlening inbegrepen

Onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting, 4-seizoenbanden, 24/7 pechhulp en vervangend vervoer is inbegrepen. U betaalt alleen voor het laden.

Geen BKR-registratie 

Als zzp’er kunt u zelf kiezen of u het abonnement privé of zakelijk afsluit. In beide gevallen krijgt u geen BKR-registratie.

Gratis geleverd en opgehaald

Op iedere gewenste locatie. Op de tijden die u uitkomen. Zo hoeft u zelf geen dagdelen vrij te plannen.

Breed aanbod

Kies uit meerdere merken en modellen. Een Peugeot, Nissan, Volkswagen, Polestar, Tesla en meer.

Rij volledig elektrisch

Grote kans dat uw opdrachtgevers vragen wat u aan CO2 uitstoot. Dan is een elektrische auto wel zo handig. Ook is duurzaam rijden vaak voordeliger dan een benzine auto.

Uw auto geregeld in 4 stappen

Zodra u abonnee bent kunt u een auto uitkiezen binnen het aanbod. Heeft u een auto gekozen? Dan kan deze al binnen 2 werkdagen bij u op de stoep staan.

  1. Vraag gratis een abonnement aan.

  2. Uw bedrijfsgegevens worden gecontroleerd.

  3. Kies uit het aanbod.

  4. Gratis bij u geleverd binnen 2 werkdagen. 

Een breed aanbod met veel verschillende elektrische auto's

Het Auto-Abonnement biedt veel verschillende merken en modellen elektrische auto's aan. En goed nieuws: er komen elke dag nieuwe auto's bij. Bekijk het complete aanbod en ontdek welke elektrische auto bij u past.

Bekijk de Peugeot e 208

Peugeot e-208

Vanaf € 482,-

Bekijk de Polestar 2

Polestar 2

Vanaf € 705,- 

Bekijk de Tesla Model Y

Tesla 

Vanaf € 748,- 

Verschil tussen het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen

We helpen u graag op weg met het vergelijken van het Auto-Abonnement en zakelijk of private leasen. Een vinkje laat zien wat u bij het abonnement of leasen krijgt. En met het kruisje ziet u wat er niet bij zit. 

Auto-Abonnement

Zakelijk leasen

Flexibel contract
In 2 werkdagen uw auto geleverd
Maandelijks opzeggen
Maandelijks pauzeren
Maandelijks wisselen van auto
Zonder BKR-registratie
Maandelijks een vast bedrag
Met verzekering onderhoud en wegenbelasting

Top 5 veelgestelde vragen

Het belangrijkste verschil zit hem in de duur van het contract. Bij het Auto-Abonnement krijgt u een kort contract zonder BKR-registratie. Bij lease krijgt u vaak een contract voor meerdere jaren. Ook kunt u bij het Auto-Abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen voor de maanden dat u de auto heeft.
Ja, u krijgt een laadpas bij uw abonnement. Zodra u uw eerste reservering voor een auto plaatst, vraagt het Auto-Abonnement team een laadpas voor u aan. Deze krijgt u binnen 2 tot 5 werkdagen.
Rijdt u privé?
Het Auto-Abonnement duurt 12 maanden. Na 12 maanden kunt u het abonnement verlengen met nog eens 12 maanden. Wilt u niet verlengen? Geen probleem, uw abonnement wordt automatisch beëindigd. U kunt uw abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. Bijvoorbeeld met een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. Lekker flexibel!

Rijdt u zakelijk?
Het Auto-Abonnement sluit u af voor onbepaalde tijd. U mag het abonnement maandelijks opzeggen. En ook maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. U kunt dus een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. 

Nee, er zijn geen extra kosten zoals inschrijfkosten en afkoopkosten. U betaalt alleen het maandbedrag van het abonnement. En voor het laden van de elektrische auto. Heeft u zelf schade veroorzaakt aan de auto? Dan betaalt u wel een eigen risico. Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-.
Zodra u een auto inlevert wordt de auto op schades gecontroleerd. Het resultaat van deze controle ziet u terug in het bindende innamerapport. Heeft u schades aan uw auto? En zijn deze door een ander veroorzaakt? Dan kunnen de kosten teruggevraagd worden bij de ander. Heeft u schades veroorzaakt door u zelf? Dan betaalt u een eigen risico. Dat werkt zo:

Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-. Bij het vervangen van een voorruit heeft u een eigen risico van € 75,-. Zo heeft een bestuurder die meer schades rijdt meer kosten dan een bestuurder met minder schades. Wel zo eerlijk.

Het Auto-Abonnement aanvragen

Kies een elektrische auto, vraag het abonnement aan en kies een moment uit wanneer u uw auto geleverd wilt hebben.

We werken samen met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin.