test

Auto-Abonnement voor mkb

Flexibele mobiliteit voor u en uw werknemers

Auto-Abonnement is dé duurzame auto-oplossing voor ondernemers in het mkb, dat flexibel meebeweegt. Direct een geschikte elektrische auto klaar voor uw nieuwe medewerkers, inclusief onderhoud, reparaties en verzekering, zonder langdurige financiële verplichtingen.

We werken samen met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin.

De voordelen van het Auto-Abonnement voor MKB

Elektrische auto’s direct leverbaar

Alle auto’s in het aanbod zijn direct leverbaar. Uw auto kan binnen 2 werkdagen gratis bij u bezorgd worden.

Maandelijks opzeggen en wisselen

Rijdt uw medewerker liever een andere auto? Dan wisselt u zo de auto om. Wilt u (tijdelijk) stoppen? Dan kunt u pauzeren of opzeggen.

Een vast bedrag per maand

Zonder verrassingen. Geen inschrijfkosten en afkoopkosten. U betaalt alleen voor het laden.

Alle dienstverlening inbegrepen

Onderhoud, reparaties, verzekering, wegenbelasting, 4-seizoenbanden, 24/7 pechhulp en vervangend vervoer is inbegrepen. 

Flexibel wagenpark beheer

Het Auto-Abonnement biedt overzicht en controle over uw kosten en wagenpark. Geen stilstaande auto’s meer of medewerkers zonder auto. Laat auto’s komen en gaan op momenten die u uitkomen.

Tevreden medewerkers

Uw medewerkers kunnen zelf binnen het door u beschikbaar gestelde budget een auto kiezen. De auto is direct beschikbaar en kan maandelijks gewisseld worden. 

Mobiliteit geregeld in 4 stappen

Vraagt u een abonnement aan? Dan ontvangt u na 3 á 4 werkdagen uw inloggegevens. Na het inloggen kunt u of uw medewerkers een auto kiezen uit het actuele aanbod.

  1. Vraag gratis een abonnement aan.  

  2. Uw bedrijfsgegevens worden gecontroleerd.

  3. Beheer het aanbod voor uw medewerkers. Uw medewerkers kiezen.

  4. Gratis bij uw medewerkers geleverd binnen 2 werkdagen.

Een breed aanbod met veel verschillende elektrische auto's

Het Auto-Abonnement biedt veel verschillende merken en modellen elektrische auto's aan. En goed nieuws: er komen elke dag nieuwe auto's bij. Bekijk het complete aanbod en ontdek welke elektrische auto bij u past.

Bekijk de Peugeot e 208

Peugeot e-208

Vanaf € 482,-

Bekijk de Polestar 2

Polestar 2

Vanaf € 705,- 

Bekijk de Tesla Model Y

Tesla 

Vanaf € 748,- 

Verschil tussen het Auto-Abonnement en private of zakelijk leasen

We helpen u graag op weg met het vergelijken van het Auto-Abonnement en zakelijk of private leasen. Een vinkje laat zien wat u bij het abonnement of leasen krijgt. En met het kruisje ziet u wat er niet bij zit. 

Auto-Abonnement

Zakelijk leasen

Flexibel contract
In 2 werkdagen uw auto geleverd
Maandelijks opzeggen
Maandelijks pauzeren
Maandelijks wisselen van auto
Zonder BKR-registratie
Maandelijks een vast bedrag
Met verzekering onderhoud en wegenbelasting

Top 5 veelgestelde vragen

Het belangrijkste verschil zit hem in de duur van het contract. Bij het Auto-Abonnement krijgt u een kort contract zonder BKR-registratie. Bij lease krijgt u vaak een contract voor meerdere jaren. Ook kunt u bij het Auto-Abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen voor de maanden dat u de auto heeft.
Ja, u krijgt een laadpas bij uw abonnement. Zodra u uw eerste reservering voor een auto plaatst, vraagt het Auto-Abonnement team een laadpas voor u aan. Deze krijgt u binnen 2 tot 5 werkdagen.
Rijdt u privé?
Het Auto-Abonnement duurt 12 maanden. Na 12 maanden kunt u het abonnement verlengen met nog eens 12 maanden. Wilt u niet verlengen? Geen probleem, uw abonnement wordt automatisch beëindigd. U kunt uw abonnement maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. Bijvoorbeeld met een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. Lekker flexibel!

Rijdt u zakelijk?
Het Auto-Abonnement sluit u af voor onbepaalde tijd. U mag het abonnement maandelijks opzeggen. En ook maandelijks pauzeren. U betaalt alleen de maanden en kilometers die u rijdt. U kunt dus een maand rijden, de auto inleveren en de maand daarna weer een auto kiezen. 

Nee, er zijn geen extra kosten zoals inschrijfkosten en afkoopkosten. U betaalt alleen het maandbedrag van het abonnement. En voor het laden van de elektrische auto. Heeft u zelf schade veroorzaakt aan de auto? Dan betaalt u wel een eigen risico. Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-.
Zodra u een auto inlevert wordt de auto op schades gecontroleerd. Het resultaat van deze controle ziet u terug in het bindende innamerapport. Heeft u schades aan uw auto? En zijn deze door een ander veroorzaakt? Dan kunnen de kosten teruggevraagd worden bij de ander. Heeft u schades veroorzaakt door u zelf? Dan betaalt u een eigen risico. Dat werkt zo:

Per kalenderjaar is het eerste eigen risico € 150,- en iedere volgende schade € 300,-. Bij het vervangen van een voorruit heeft u een eigen risico van € 75,-. Zo heeft een bestuurder die meer schades rijdt meer kosten dan een bestuurder met minder schades. Wel zo eerlijk.

Het Auto-Abonnement aanvragen

Kies een elektrische auto, vraag het abonnement aan en kies een moment uit wanneer u uw auto geleverd wilt hebben.

We werken samen met Athlon. Het abonnement sluit u met hen af. Centraal Beheer bemiddelt hierin.