Dienst­verlening:
Goed voorbereid de toekomst in

Als Centraal Beheer zijn wij graag uw verzekeringspartner.
Maar we doen meer! We bieden u ook graag onze diensten aan. Samen met onze partners delen we onze kennis en ervaringen. Zó bieden we u als ondernemer meer zekerheid. Op naar nog meer succes en groei van uw bedrijf.

Oplossingen voor Cyberrisico's

CyberZeker

Digitalisering is niet meer weg te denken binnen het mkb. Dit biedt veel kansen. Maar ook cyberrisico’s. Check hoe u ervoor staat. En wat u eraan kunt doen.

Bekijk onze oplossingen
Open

Open

Toe aan nieuwe HR-inzichten? Met Open werkt u samen aan oplossingen voor actuele HR thema’s.

Partners

Partners

Risicobeheer begint bij het nemen van de juiste maatregelen. Wij delen het grote aanbod van kennis en oplossingen van onze partners graag met u.

Risicomanagement

Risicomanagement

Risicomanagement brengt u het best direct in praktijk, met de frisse blik en de support van een ervaren coach van Centraal Beheer.

Mobiliteit

Mobiliteit

U haalt meer uit uw mobiliteit dan u denkt. Zeker als u verder kijkt dan alleen het leasen van auto’s.

Handig om te weten

De Open dialoog

We gaan graag met u in gesprek. Met u én uw werknemers. Via de individuele route en collectieve route. Of 1 van de 2. Samen bepalen we welke route bij u past. Lees meer.

Risico­management

Over slim risico­management valt veel te zeggen. Maar het is vooral een kwestie van doen. Dit deden anderen.

Personeels­voorzieningen

Uw medewerkers krijgen korting op verzekeringen van Centraal Beheer. Zo biedt u eenvoudig goed werkgeverschap. Lees meer.

Laat uw elektrische installatie keuren

Eén op de 4 branden bij bedrijven heeft een elektrische oorzaak. Een brand heeft nare gevolgen voor uw pand, product en uw spullen. Ook kan uw bedrijf hierdoor een tijd stil liggen. Voorkomen is beter. Lees onze tips.