Juridische hulp bij de vaststellingsovereenkomst 

In de Ondernemerswinkel van Centraal Beheer vindt u diverse juridische diensten op het gebied van de vaststellingsovereenkomst. Onze juristen staan voor u klaar als u een korte vraag heeft, of juist op zoek bent naar uitgebreid juridisch advies. Ook kunnen zij u het werk uit handen nemen door namens u met uw medewerker te onderhandelen en de overeenkomst op te stellen.

Als u een korte vraag heeft of snel even wilt sparren over de vaststellingsovereenkomst kunt u kiezen voor het overleg met een jurist. In een gesprek van 20 minuten krijgt u snel advies dat past bij uw persoonlijke situatie.

Eenmalig € 39,- ex.btw

Meer informatie

Een jurist bekijkt uw situatie en bespreekt wat de beste vervolgstappen zijn. En u kunt uiteraard uw eigen vragen stellen. In dit geval stelt u zelf de vaststellingsovereenkomst op en voort u ook zelf de onderhandeling met uw medewerker.


Eenmalig € 349,- ex. btw

Meer informatie en gratis intakegesprek

Een jurist geeft u persoonlijk juridisch advies en voert namens u de onderhandeling met uw werknemer. Vervolgens stelt de jurist ook de vaststellingsovereenkomst op. Zo weet u zeker dat alle belangrijke afspraken correct en duidelijk op papier komen te staan.

Eenmalig € 999,- ex. btw

Meer informatie en gratis intakegesprek

Onze juristen staan voor u klaar als u een korte vraag heeft, of juist op zoek bent naar uitgebreid juridisch advies.