Commercieel medewerker Inkomensverzekeringen Mustafa Barzanji

Maak kennis met Mustafa Barzanji

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. In deze aflevering gaan we mee met Mustafa Barzanji. Tijdens een motorrit langs de IJssel vertelt hij wat hem motiveert in zijn werk en hoe hij werkgevers iedere dag adviseert bij het maken van de juiste keuzes.

HR 16 mrt 2022 2 minuten
In zijn vrije tijd maakt inkomensadviseur Mustafa Barzanji graag een rit op zijn motor

Adrenaline giert door je lijf

In zijn vrije tijd maakt inkomensadviseur Mustafa Barzanji graag een rit op zijn motor. ‘De vrijheid op een motor heb je niet in een auto. Tijdens het rijden ben je 1 met de motor. Al je zintuigen staan open en de adrenaline giert door je lijf.’ Niet alleen privé houdt hij van snelheid maar ook in zijn werkt als commercieel medeweker Inkomensverzekeringen werkt hij graag snel en nauwkeurig. Lees ook het interview met Mustafa.

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!