Wies van 't Slot

De Sleutelmomenten van Wies van 't Slot

Sommige momenten in je leven sturen je ineens in een andere richting en laten je nadenken over je levensmissie. Ronnie Overgoor praat met ondernemer Wies van 't Slot van 365werk over welke momenten dat voor haar waren.

Ondernemen 26 okt 2022 25 minuten

Over Wies van 't Slot

Ze werkte al in de uitzendbranche voordat ze haar eigen bedrijf 365werk startte. De geboorte van haar derde zoon ging anders dan verwacht, en werd Wies op de onvoorspelbaarheid van het leven gewezen. Hierdoor groeide bij haar sterk het gevoel om meer te luisteren naar haar hart en dromen na te jagen. Zo bracht zij haar wens om te gaan ondernemen in vervulling en nam ze de kennis uit haar vorige banen mee in de ontwikkeling van haar nieuwe bedrijf.

Ook interessant

Ronnie sprak met Wies over onder andere ondernemen in crisistijd. Meer weten dit onderwerp? Dan is deze inspiratie mogelijk ook interessant: 

De crisissituaties die Elske Doets doorstond met haar bedrijf

Hoe het bedrijf Blue Flamingos ontstond vanuit de coronacrisis


Wies van 't Slot

Wies van 't Slot - Podcast Sleutelmomenten #9

Over momenten in je leven die je wakker schudden en ervoor zorgen dat je écht gaat doen wat je het liefst doet.

Meer sleutelmomenten van andere ondernemers

Elk mens heeft zijn eigen sleutelmomenten. Momenten die maken of breken en bepalend zijn voor de toekomst. Ze brengen goede lessen met zich mee, die wij graag met u delen. Samen met Ronnie Overgoor interviewden wij allerlei ondernemers die door hun leven heen hun persoonlijke sleutelmomenten die u weer kunnen inspireren.

Mark de Vos Podcast Sleutelmomenten #6

Job van de Kieft Podcast Sleutelmomenten #7

Mark Roderick Schothorst Podcast Sleutelmomenten #8