Danielle Kleyheeg

De sleutelmomenten van Danielle Kleyheeg

Sommige momenten veranderen je mindset, levensstijl of de mate van succes in je leven. Ronnie praat met Danielle Kleyheeg over welke van deze sleutelmomenten voor haar bepalend waren.

Ondernemen 10 jun 2022 25 minuten

Over Danielle Kleyheeg

Danielle Kleyheeg staat al 17 jaar aan het hoofd van i4talent, een groot detacheringsbureau voor met name financiƫle en tech-professionals. Haar drijfveren komen onder andere voort uit haar drang om financieel onafhankelijk te zijn. Daarnaast haalt ze heel veel energie uit haar persoonlijke hobby rally racen. Hiermee beoogt ze vrouwen te koppelen aan bedrijven in branches waar het lastig is die vrouwelijke doelgroep te bereiken.

Luister op Spotify

Ook interessant voor u

Ronnie sprak met Danielle onder andere over ondernemen in crisistijd. Wilt u hier meer over lezen? Dan is deze inspiratie mogelijk interessant voor u: 

 

 

Ondernemer Danielle Kleyheeg over sleutelmomenten in haar bedrijf in gesprek in de podcast

Danielle Kleyheeg - Podcast Sleutelmomenten #4

Over financieel onafhankelijk zijn, dichtbij jezelf blijven in crisistijd en over de risico's van samenwerken.

Meer ondernemers over hun Sleutelmomenten

Elk mens heeft zijn eigen sleutelmomenten. Momenten die maken of breken en bepalend zijn voor de toekomst. Ze brengen goede lessen met zich mee, die wij graag met u delen. Samen met Ronnie Overgoor interviewden wij allerlei ondernemers die door hun leven heen hun persoonlijke sleutelmomenten die u weer kunnen inspireren. 

Mariƫlle Smit Podcast Sleutelmomenten #1

Kim Tchai Podcast Sleutelmomenten #2

Erik de Weerd Podcast Sleutelmomenten #3