Klanten werven in rustige periodes

Ook in de rustige zomermaanden gegarandeerd zijn van uw inkomen? Zelfstandig ondernemer Mok Heijmerink vertelt hoe zij dit voor elkaar krijgt.

Inkomen 18 okt 2017 4 minuten
Klanten werven in rustige perioden

Zomervakantie: klanten krijgen korting

Om het hele jaar door verzekerd te zijn van inkomsten, kijkt Heijmerink goed naar de behoeftes van haar klanten. Dat verschilt per seizoen. Daarom houdt ze in de zomer een summersale. “Iedereen is dan met vakantie. Om te voorkomen dat ik in die periode te weinig verdien, bied ik mijn diensten met korting aan. Klanten kunnen mijn diensten dan voordelig aanschaffen. Maar: ze hoeven er niet direct gebruik van te maken. Het mag ook ná de vakantie.

Wie is Mok Heijmerink?

Mok Heijmerink is oprichter van Webbouwen aan de Keukentafel. Zij ziet haar zakelijke netwerk als een belangrijke bron voor nieuwe opdrachten en om klanten te werven. “Ik pitch mijn diensten in 1 minuut. Mijn ondernemersnetwerk gaat vervolgens in hun eigen netwerk zoeken naar potentiële leads.”