Fennanda Heeres inkomensexpert

Maak kennis met Fennanda Heeres

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. In deze aflevering gaan we mee met Fennanda Heeres. In haar vrije tijd doet ze aan aerial yoga.

HR 14 okt 2022 2 minuten
Fennanda Heeres

Je zweeft soms letterlijk tussen hemel en aarde

Regelmatig hangt ze ondersteboven in de doeken. Fennanda Heeres, adviseur Inkomensverzekeringen en duurzame inzetbaarheid, doet in haar vrije tijd aan aerial yoga. Door een heftig ongeluk heeft ze ervaren hoe belangrijk het is om te blijven bewegen. En juist deze persoonlijke ervaring helpt haar bij het adviseren van werkgevers rondom arbeidsongeschiktheidsoplossingen.

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!