Inkomensadviseur Christian Klein van Centraal Beheer

Maak kennis met Christian Klein

In ‘Verzekerd van mensenwerk’ volgen we adviseurs van Centraal Beheer tijdens hun favoriete bezigheid. In deze aflevering gaan we mee met Christian Klein, inkomens­adviseur bij Centraal Beheer. 

Ondernemen 18 jan 2022 2 minuten
Inkomensadviseur Christian Klein: ‘Ik kan mij echt ontspannen tijdens het fietsen.’

Ontspannen op de fiets

‘Van kinds af aan heb ik al veel gefietst. Ik ben geboren in Velp, dan zit je zo op de Posbank, een prachtig natuurgebied’. Mountainbiken is voor Christian pure ontspanning: ‘Het is echt fun. Springen, bochtjes maken, soms vallen en weer opstaan. Ik maak er echt mijn hoofd mee leeg. En vaak komt er tijdens een sprongetje ook nog een oplossing in mijn hoofd voor een vraag die een werkgever mij heeft gesteld.’ Lees ook het interview met Christian

Verzekerd van mensenwerk

Langdurig ziekteverzuim of arbeidsongeschiktheid kan grote financiële gevolgen hebben. Zowel voor werkgevers als (ex-)medewerkers. Dan is het fijn om te weten dat er altijd een team van ervaren inkomensexperts voor u klaar staat. Of het nu een korte vraag is, een ingewikkeld HR-vraagstuk of gewoon even sparren. Verzekeren is namelijk altijd mensenwerk. Helemaal als het gaat om arbeidsongeschiktheid van uw medewerkers. Persoonlijk en deskundig contact maakt dan het verschil!