Podcast duurzame inzetbaarheid

Podcast: wat doet u als duurzame inzet­baarheid niet lukt? 

Vitale medewerkers zijn loyaler en creatiever, presteren beter en werken slimmer. Het is dus belangrijk om medewerkers duurzaam inzetbaar te houden. Luister in deze podcast wat duurzame inzetbaarheid is en wat te doen als het toch mis gaat.

HR 8 okt 2021 44 minuten

Hoe start je met duurzame inzetbaarheid?

In deze podcast gaat Glenn van de Burg in gesprek met Martine Bolhuis, business partner Duurzame Inzetbaarheid van Centraal Beheer, Fennanda Heeres, Verzuimmanager bij Achmea en Annet de Lange, Lector HRM en hoogleraar succesvol ouder worden op het werk aan de Open Universiteit.

Whitepaper duurzaam inzetbaarheid

Ondersteun de ontwikkeling van uw medewerker. Dit draagt bij aan duurzame inzetbaarheid. Weten wat nog meer werkt? Lees het in onze gratis whitepaper.

Wat is duurzame inzetbaarheid?

Hoe kunt u als werkgever duurzame inzetbaarheid van mede­werkers verbeteren? Welke maatregelen kunt u hier­voor nemen? In deze podcast geven experts tips. 

Maatregelen duurzame inzetbaarheid

Organisaties die werk maken van duurzame inzetbaarheid plukken daar vaak direct de vruchten van. Het zorgt voor meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit. Een duurzaam inzetbare medewerker is waardevol voor uw organisatie tijdens al de verschillende periodes in zijn of haar leven.

Deze podcast werd voor het eerst gepubliceerd op 25 februari 2021.