Digitale transformatie

De rol van HR bij de digitale transitie

In deze podcast van Centraal Beheer gaat Glenn van de Burg in gesprek met Tom van Disseldorp, Managing Consultant Centraal Beheer Open en Hans Thijssen, HR Manager van het Mediahuis Limburg over digitale transformatie.

HR 17 nov 2020 50 minuten

Digitale transformatie

Hoe transformeer je een traditioneel mediabedrijf naar een flexibele en innoverende organisatie? Hoe maak je gebruik van moderne technologieën en wat is de rol van HR daarbij?

Wat is de rol van HR?

Digitale transformatie gaat volgens Tom van Disseldorp over het fundamenteel veranderen van je organisatie. Het onderwerp speelt volgens hem bij bijna alle bedrijven. Het is vaak een langdurig proces waarbij zowel bestaande als nieuwe medewerkers hard nodig zijn. Het bieden van een veilige omgeving is hierbij belangrijk.
Vrouw leest papieren krant

De rol van HR bij de digitale transitie

In deze podcast staat de transitie van een traditioneel mediabedrijf naar een innoverende organisatie centraal.

Hans Thijssen vertelt over zijn ervaringen

Hans Thijssen van Mediahuis Limburg vertelt hoe hij omgaat met de uitdagingen van de digitale transitie en de impact hiervan op zijn organisatie. De vraag die centraal staat is: Hoe krijgen we mensen mee in deze veranderende omgeving? Thijssen benadrukt dat het belangrijk is om voldoende tijd hiervoor te nemen.