De rol van een wia verzekering bij goed werkgeverschap podcast 4120x1600px

Podcast: Een WIA-verzekering zorgt voor goed werkgeverschap

In deze podcast staan de gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid centraal. Wat zijn de gevolgen voor werkgevers en medewerkers? En wat zijn de oplossingen. Onze experts gaan hierover in gesprek.

HR 7 okt 2021 27 minuten

Risico’s bij langdurige arbeidsongeschiktheid

Wat als uw medewerker ziek wordt? Welke financiële risico’s loopt u als werkgever? En hoe beschermt u het inkomen van uw medewerker? Blijf op de hoogte en luister nu naar onze WIA podcast. Hierin beantwoorden onze experts de meestgestelde vragen over de WIA-verzekering en hoe u hiermee bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Hoger ziekteverzuim door coronacrisis

Door de coronacrisis is het verzuim in bepaalde sectoren behoorlijk gestegen. Glenn van der Burg gaat in deze podcast in gesprek met Walter Lammerse, beleidsadviseur sociale zekerheid bij Achmea en Ad Nelis, adviseur collectieve inkomensverzekeringen bij Centraal Beheer.

WIA verzekering en goed werkgeverschap

Experts over goed werkgeverschap

Wat kost een WIA-verzekering? Welke vergoeding krijgt een medewerker? Hoe ga ik met dit onderwerp aan de slag? Antwoorden op deze en andere vragen worden in de podcast gegeven door Ad Nelis van Centraal Beheer.

Whitepaper duurzame inzetbaarheid

Martine Bolhuis, business partner Duurzame Inzetbaarheid bij Centraal Beheer en Robert Boulogne, adviseur future of work bij Achmea HR delen hierover hun inzichten in onze gratis whitepaper. In deze whitepaper leest u hoe u ervoor zorgt dat uw medewerkers duurzaam inzetbaar zijn en blijven. 

Deze podcast werd voor het eerst gepubliceerd op 21 juni 2021.