HR

Met een WIA-verzekering zorgt u voor goed werkgeverschap

HR

In deze podcast staan de gevolgen van langdurige arbeidsongeschiktheid centraal. Wat zijn de gevolgen voor werkgevers en medewerkers? En wat zijn de oplossingen. Onze experts gaan hierover in gesprek.

21 jun 2021
27 minuten

Risico’s bij langdurige arbeidsongeschiktheid

Wat als uw medewerker ziek wordt? Welke financiële risico’s loopt u als werkgever? En hoe beschermt u het inkomen van uw medewerker? Blijf op de hoogte en luister nu naar onze WIA podcast. Hierin beantwoorden onze experts de meest gestelde vragen over de WIA-verzekering en hoe u hiermee bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers.

Hoger ziekteverzuim door coronacrisis

Door de coronacrisis is het verzuim in bepaalde sectoren behoorlijk gestegen. Glenn van der Burg gaat in deze podcast in gesprek met Walter Lammerse, beleidsadviseur sociale zekerheid bij Achmea en Ad Nelis, adviseur collectieve inkomensverzekeringen bij Centraal Beheer.
WIA verzekering en goed werkgeverschap

Experts over goed werkgeverschap

Wat is de rol van de WIA-verzekering hierbij? 

Antwoord op veelgestelde vragen

Wat kost een WIA-verzekering? Welke vergoeding krijgt een medewerker? Hoe ga ik met dit onderwerp aan de slag? Antwoorden op deze en andere vragen worden in de podcast gegeven door Ad Nelis van Centraal Beheer.