Dhr Van Veelen, directeur Vedotec
Groothandel in componenten voor de elektro-, meet- en regeltechniek.

"Wij hebben voor Centraal Beheer gekozen vanwege de prijs-kwaliteitverhouding, in vergelijking met andere verzekeraars. En bij schade werkt het simpel; ze zijn snel, er komt binnen 48 uur een mail en hup, afgehandeld."


Dhr Hagenaars, eigenaar
J.Hagenaars Beheer B.V.

"Ik ben al heel lang klant bij Centraal Beheer en tot volle tevredenheid. De informatieverstrekking is duidelijk en de afhandeling van schades verloopt correct. Bij een ruitschade heb ik, behalve de nieuwe ruit, niets gemerkt van de afhandeling. Zo soepel is dat gegaan. Centraal Beheer is wellicht niet de goedkoopste, maar voor deze kwaliteit ben ik bereid wat extra te betalen. "


Mw Muradin, eigenaar
Cateringbedrijf Bekkink Catering Services

"Centraal Beheer is niet van de kleine lettertjes, ze zijn er echt voor je. Ze doen niet moeilijk als er een probleem is."


Dhr Westheim, directeur
GRO-We Installatietechniek

"Wij zijn heel tevreden: je kunt rechtstreeks bellen, je krijgt meteen de juiste persoon aan de lijn en je krijgt ook meteen de bevestiging van de afspraken per e-mail toegestuurd. Hier ontstaan dus geen misverstanden over, dat vind ik heel sterk. Waarom ik Centraal Beheer zou aanbevelen, is omdat je direct afspraken kunt maken, er zijn geen tussenschakels en tussenpersonen nodig."


Dhr Van de Sande, eigenaar
Cateringbedrijf Bekkink Catering Services

"Ik ben al 30 jaar klant bij Centraal Beheer en ben zeer enthousiast. Bij schade zijn ze begripvol en handelen ze snel. Mijn vertrouwen in hen is erg groot. Alles is in no time in orde. In telefonisch contact blinken ze echt uit: de medewerkers zijn deskundig en hebben een persoonlijke manier van benaderen. In gesprekken met andere ondernemers zeg ik altijd: ‘Qua verzekeringen, is er voor mij maar één en dat is Centraal Beheer!’. "


Mevr Schellekens, eigenaar
Schellekens Huisontruiming

"De website van Centraal Beheer gaf mij meteen een goed gevoel. De informatie was helder. Ik heb de offerte online aangevraagd; deze was direct in orde. Ik heb een aantal keer telefonisch contact gehad met Centraal Beheer en dat was altijd goed. De gevraagde aanpassingen werden direct doorgevoerd. Ik beveel hen dan ook zeker aan andere ondernemers aan."


Dhr Levin, eigenaar
Minishop automaten, noten en versnaperingen

"Ik zou willen dat iedereen zo behandeld wordt door zijn verzekeraar als ik door Centraal Beheer. Ze luisteren echt naar me en nemen de tijd. "


Dhr. Willemsen, eigenaar
PEJA Automatie B.V.

"De tariefstelling van Centraal Beheer is aantrekkelijk. Bovendien verliep het offertetraject zeer vlot; dat heb ik bij concurrerende verzekeraars wel eens anders meegemaakt. Ik zou Centraal Beheer dan ook aanbevelen aan andere ondernemers. "