Reisbalans

De groene draad door uw zakelijke leven

Reisbalans is een onafhankelijk, compleet en gebruiksvriendelijk dienstenpakket voor (groot)zakelijke mobiliteit. Van een slimme reisplanner (voor auto, OV en fiets) en een persoonlijke mobiliteitskaart tot eenvoudige administratie en declaratie. Van een overzichtelijk dashboard én persoonlijk voordeel tot 24/7 service. Bij Reisbalans staat het gedrag van de medewerkers centraal. Reisbalans prikkelt uw medewerkers om slimmer te reizen: sneller, minder, anders, schoner of goedkoper. Hoe? Door advies op maat, zorgeloos gebruik en persoonlijk voordeel te bieden.

U kunt eerst op kleine schaal beginnen met Reisbalans

Een quickscan biedt snel inzicht in wat Reisbalans uw organisatie kan opleveren. U kunt klein beginnen met Reisbalans. Eventueel eerst samen met een bepaalde afdeling of groep medewerkers. Het geeft u de gelegenheid om gaandeweg keuzes te maken, bijvoorbeeld over persoonlijke reis- of leasebudgetten. En om intern de neuzen dezelfde kant op te krijgen, zo kunt u de OR, directie of HR overtuigen. En u kunt nieuw beleid vaststellen, zoals voor een nieuwe reiskosten- of leaseregeling. Ervaar gewoon wat Reisbalans voor uw organisatie betekent. U krijgt uitgebreid advies over de mogelijkheden en kansen voor uw organisatie en een startpakket-op-maat.

Dit kunt u en krijgt u met Reisbalans

Medewerkers kunnen via de website van Reisbalans en de mobiele app eenvoudig ritten plannen (multimodale reisplanner), ritten registreren, declaraties doen, hun eventuele mobiliteitsbudget beheren of een mobiliteitskaart aanvragen. En nog meer. Gemak staat centraal: geen gedoe meer. Werkgevers krijgen met Reisbalans administratieve eenvoud, inzicht in het reisgedrag van hun medewerkers en analyse/advies. Zo komen er mogelijkheden om het reisgedrag van medewerkers te beïnvloeden. Dit draagt bij aan de realisatie van uw bedrijfsdoelen, zoals duurzaamheid en kostenbesparing.

Kosten Reisbalans?

U betaalt een vast bedrag per gebruiker: geen verborgen kosten dus. De hoogte van het bedrag is afhankelijk van de samenstelling van het pakket en de mate van dienstverlening die u wenst.