Klantwaarderingen

Wat zijn de ervaringen van bedrijven?

"Reisbalans geeft meer inzicht en grip op kosten"

Anouk Jansen, HR-manager bij een telecombedrijf: "Het gaat nooit lukken, heb ik lang gedacht. Maar het persoonlijk leasebudget bleek toch een gouden greep. Onze leaserijders hebben nu inzicht in de kosten en hoe ze deze zelf kunnen beïnvloeden. En dat leverde dit jaar al 13% minder leasekilometers op."

"Reisbalans maakt Het Nieuwe Werken voor ons compleet"

Janine de Waard, HR-manager bij een nutsbedrijf: "3 jaar geleden zijn we gestart met Het Nieuwe Werken. De medewerkers bepalen – binnen kaders – zelf waar en wanneer ze werken. Onze reiskostenregeling voldeed toen niet meer. Reisbalans geeft onze mensen de gewenste flexibiliteit. We kregen hierbij goede begeleiding van Workaway; het zijn mensen die mijn dilemma’s snappen."

"Sinds de invoering van leasebudgetten gaat het goed met onze CO2-reductie"

Rob van den Hoogakker, fleetmanager bij een financiële dienstverlener: "40% van onze CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door de leaseauto's. Dankzij een persoonlijk budget reizen onze leaserijders nu veel bewuster. Ze worden beloond voor slimme keuzes. Dat heeft een positief effect op onze CO2-footprint. En levert ook nog eens een besparing op."

"Dankzij GPS-tracking kost mijn rittenregistratie veel minder tijd"

James Lefevre, adviseur bij een IT-bedrijf: "Via mijn werkgever krijg ik een mobiliteitsbudget. Daarvan betaal ik al mijn reiskosten. Of ik die nu met mijn leaseauto maak of kies voor een dagje trein. De rittenregistratie gaat heel simpel via Mijn Reisbalans: mijn autoritten verschijnen hier vanzelf dankzij GPS tracking en ook mijn OV-reizen worden automatisch ingelezen. Dat scheelt mij veel administratie."

"Wij kiezen voor meer gemak en flexibiliteit en minder kosten"

Maarten Wieberdink, directeur van een adviesbureau: "De keuze voor Reisbalans is een strategische. We besparen hiermee op reis- en administratiekosten en verminderen onze CO2-uitstoot. Ook willen wij een aantrekkelijke werkgever zijn voor onze medewerkers. Daarom bieden wij hen met de Reisbalans-kaart en een mobiliteitsbudget meer gemak, flexibiliteit en keuzevrijheid in hun manier van reizen."