Zakelijke Inboedelverzekering

Uw kantoorinventaris verzekerd, ook bij werken vanuit huis.

  • Zakelijke inboedel tot €15.000,-? Deze is meeverzekerd in onze particuliere Inboedelverzekering.
  • Een hoger bedrag verzekert u met de Bedrijfsmiddelen­verzekering.
Bepaal uw situatie

Heeft u een inboedelverzekering zakelijk nodig?

Of u nu zzp’er, freelancer of DGA bent: zakelijke spullen liggen ook vaak thuis. En thuis kan schade ontstaan, bijvoorbeeld door brand, wateroverlast of diefstal. Van een laptop op de keukentafel, inventaris in uw kantoor aan huis, tot en met handelsvoorraad op zolder. Ook als u een kantoor huurt of een eigen bedrijfspand heeft wilt u dat uw inventaris goed verzekerd is tegen schade. Welke verzekeringsoplossing(en) bij uw onderneming passen, hangt dus af van uw situatie.

Werkt u vanuit huis?

Thuis heeft u misschien al een particuliere inboedelverzekering van Centraal Beheer. In dat geval zijn uw zakelijke spullen, kantoorinventaris en handelsvoorraad standaard meeverzekerd tot een totale waarde van €15.000,-. Denk bijvoorbeeld aan de voorraad van uw webwinkel, of de inventaris van uw praktijk aan huis. Dit geldt ook als u in een recreatiewoning of kamer woont. Let op: onderweg of in de tuin (buitenshuis) bent u niet verzekerd tegen schade. Meer informatie

Werkt u niet vanuit huis?

Als u niet vanuit huis werkt, of wanneer uw zakelijke spullen thuis meer waard zijn dan €15.000,-. Dan past een Bedrijfsmiddelen­verzekering goed bij uw situatie. Deze verzekering wordt ook vaak een inventarisverzekering genoemd. De Bedrijfsmiddelen­verzekering maakt u zelf op maat voor uw onderneming. Meer informatie

Welke zakelijke inboedelverzekering past bij uw situatie?

Uw zakelijke spullen goed verzekerd

Zakelijke Inboedel

Werkt u vanuit huis?

Uw zakelijke inventaris en voorraden zijn tot €15.000,- meeverzekerd in onze particuliere Inboedelverzekering. Als u vanuit huis werkt heeft u dus geen aparte zakelijke inboedelverzekering nodig.

Zakelijke Inboedel

Meer dan €15.000,-?

Als uw zakelijke inboedel in huis meer dan €15.000,- waard is, heeft u een Bedrijfsmiddelen­verzekering nodig. Die komt van pas bij schade aan kostbare goederen of gereedschap. Maar ook kasgeld kan worden verzekerd.

Zakelijke Inboedel

Werkt u niet vanuit huis?

Als u niet vanuit huis werkt kiest u ook voor een Bedrijfsmiddelen­verzekering. We bieden standaard een uitgebreide dekking. En u maakt de verzekering zelf op maat. Zo zijn de spullen in uw bedrijfspand goed verzekerd tegen schade.