Garage­verzekering en andere producten voor de autobranche

Meer zekerheid en een hogere klantenservice met onze garagepolis en verkoopservice

  • Speciaal garageverzekering pakket voor kleine en middelgrote autobedrijven
  • Zelf samen te stellen garagepolis voor grote autobedrijven
  • Word partner van Centraal Beheer en breng uw klantservice op een hoger niveau
Wij bellen u (055) 579 5469

Bedrijven in de autobranche zijn bijzonder

Autodealers, autoverkopers, schadehersteller, garagehouders en andere bedrijven in de autobranche hebben te maken met bijzondere risico’s. Risico’s die bij andere bedrijven niet voorkomen. Deze risico’s verzekert u met onze garageverzekering. Dit zijn pakketten op maat voor uw autobedrijf.

Welk garagepolis pakket is geschikt voor u?

Wij hebben een speciaal pakket voor kleine en middelgrote autobedrijven: het GarageZekerPakket. En een pakket voor grote autobedrijven: het Automotive Pakket. Lees hieronder welk garagepolis pakket geschikt is voor uw autobedrijf.

Breng uw klantenservice op een nog hoger niveau

Naast een op uw autobedrijf afgestemd pakket garageverzekeringen, bieden wij u ook een uniek partnerschap aan met ons AutoZekerPakket. Dat levert u en Centraal Beheer een aantal voordelen op. En ook uw klant heeft hier zeker voordeel van. U biedt uw klant meer service en u bent voor uw klant altijd het 1e aanspreekpunt als uw klant schade aan de auto heeft.

Welk garageverzekering pakket is geschikt voor u?


Centraal Beheer heeft 2 verschillende garageverzekering pakketten voor de autobranche. En los daarvan geldt het aanbod voor een partnerschap voor alle autobedrijven.

GarageZekerPakket

GarageZeker­Pakket is voor:

Autodealers en -handelaren, schadeherstel­bedrijven, garages en andere bedrijven in de autobranche die 100 of minder auto’s in voorraad hebben.

Automotive Pakket

Automotive Pakket is voor:

Autodealers en -handelaren, schadeherstel­bedrijven, garages en andere bedrijven in de autobranche die gemiddeld meer dan 100 auto’s in voorraad hebben.

AutoZekerPakket

AutoZeker­Pakket: een partnership voor:

Alle autodealers en -handelaren, vooral als u ook zelf schade aan auto’s herstelt. Voor u heeft persoonlijke aandacht en klantenservice prioriteit. Als partners bieden wij samen de meest uitgebreide service aan uw klant. U bent en blijft het visitekaartje.