Festiviteiten op Koningsdag. Een muziekfestival, antiekmarkt of fancy fair. Als gemeente, bedrijf, vereniging of stichting kunt u als organisator bij een evenement betrokken zijn. Een goede organisatie zorgt ervoor dat het evenement volgens planning verloopt. Dan nog zijn er zaken die u als organisator niet in de hand heeft. Denk aan schade aan materiaal. Problemen tijdens de opbouw. Een gastspreker of artiest die ziek is en zich afmeldt. Of erger: een bezoeker die ongelukkig valt en zijn been breekt, omdat hij bij het verlaten van een attractie in de drukte een afstap mist. Schade is niet altijd te voorkomen. Wel kunt u zich verzekeren tegen de kosten als gevolg van schade. Daarvoor bieden we de Evenementenverzekering in 2 varianten: de Evenementenverzekering Maatwerk of de Collectieve Evenementenverzekering voor gemeenten.

Een evenement is een verplaatsbare georganiseerde gebeurtenis, (openlucht) manifestatie, (thema)dag of week. Meestal is het evenement openbaar, maar een evenement kan ook besloten zijn.

Is een evenementenverzekering nodig voor mijn evenement?

Evenementenverzekering Maatwerk

U verzekert hiermee 1 specifiek evenement en bedrijfsevenementen. We kijken samen met u naar de verschillende dekkingen:

  • aansprakelijkheid
  • materiaal van derden
  • persoonlijke eigendommen
  • kasgeld
  • rechtsbijstand
  • vernieling
  • ongevallen
  • onkosten

Daarnaast kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld hogere verzekerde bedragen. Meer informatie leest u in de folder.

Bel (055) 579 8359 Vraag een offerte aan

Collectieve Evenementenverzekering voor gemeenten

Hiermee verzekert uw gemeente in 1 keer alle evenementen met maximaal 2.500 bezoekers per dag, en met een maatschappelijk karakter. Blijkt het evenement zo succesvol dat er meer dan het verwachte bezoekersaantal komt? Dan houden we het bezoekersaantal aan dat voor de vergunning(en) is gemeld.

Geen eigen risico

Voor geen van de dekkingen uit de Collectieve Evenementenverzekering voor Gemeenten geldt een eigen risico.

Bekijk de dekkingen

In de brochure leest u meer over de Collectieve Evenementenverzekering.

Bel (055) 579 8359 Vraag een offerte aan