CAR-verzekering

Compleet verzekerd tijdens de bouw

  • Uitgebreide dekking waarbij alle professionals op de bouwplaats zijn verzekerd
  • 24-uurs schadeservice en rechtstreeks contact met onze specialisten
  • Snelle schadeafhandeling en betaling

U bouwt bruggen. U zet fabrieken, woningen of kantoren neer. Daarbij loopt u risico’s. Kleine risico’s, maar ook risico’s met grote gevolgen. Bijvoorbeeld als er schade ontstaat aan het gebouw waaraan u werkt. Wie is dan verantwoordelijk voor de schade? En hoe groot is de schade precies? Met een CAR-verzekering zijn alle professionals op het bouwterrein verzekerd. Dit voorkomt later de vraag wie voor de schade verantwoordelijk is. Een CAR-verzekering wordt bij Centraal Beheer een bouw-en montageverzekering genoemd.

Extra voordeel voor u

Met de Bouw- en montageverzekering zijn alle partijen op de bouwplaats verzekerd. Dus de opdrachtgever en de (onder)aannemers. Maar bijvoorbeeld ook de architecten en constructeurs. En zelfs buren of voorbijgangers die niet bij de bouw betrokken zijn, zijn verzekerd.

Dat kan 7 dagen per week, 24 uur per dag. Onze ervaren schade-experts handelen uw schade snel af. U heeft bij schade alleen te maken met deze specialisten. We laten u steeds weten hoe ver we zijn met de afhandeling van uw schade. En of we nog iets van u nodig hebben. We zorgen dat u snel weer verder kunt met uw werk.

Wij werken niet met tussenpersonen. U krijgt persoonlijk advies van 1 van onze specialisten. Dat is uw accountmanager. Hij bespreekt uw situatie met u. En zorgt ervoor dat u goed verzekerd bent én blijft.