Bedrijfs­auto leasen via Wagenplan

Een bedrijfs­auto leasen naar wens

  • Vast bedrag per maand en 5% extra korting op de leaseprijs
  • Bij pech en schade in Nederland binnen 1 uur weer onderweg
  • Geen gedoe met onderhoud, schade, belasting en verzekeringen
Bel (055) 579 8223 Bel mij

De aanschaf van een auto is een behoorlijke investering. Wilt u een representatieve auto én geld vrijhouden voor uw bedrijf? Dan is het leasen van een bedrijfsauto de oplossing. U betaalt per maand een vast bedrag. Zo kunt u uw budget uitstekend bewaken. Wagenplan van Centraal Beheer biedt aantrekkelijke vormen van leasing voor personen- en bestelauto’s.

Het leasen van een bedrijfsauto kan interessant zijn voor u

Autokosten zijn vaak een fors deel van de totale begroting in het bedrijf. Daarbij komen de kosten voor onderhoud en is de restwaarde onzeker. Door een zakelijke auto te leasen, heeft u veel minder omkijken naar de auto en zijn de kosten vooraf bekend en inzichtelijk. Dus geen financiële tegenvallers of onverwachte rekeningen achteraf.

Bovendien staat de bedrijfsauto niet op de balans van uw bedrijf en legt zo geen beslag op het werkkapitaal. Zo wordt het eigen vermogen van uw bedrijf versterkt ten opzichte van het totale vermogen. Dus verbetert uw solvabiliteit. Daarnaast kunt u via Wagenplan kiezen uit alle merken en typen personen- en bestelauto’s. En omdat u uw leasepakket zelf samenstelt, krijgt u altijd maatwerk.

Bestel gratis het handboek

Wilt u een of meer bedrijfsauto’s leasen? Dan gelden daarvoor speciale regels. Die regels veranderen vaak. In het handboek Praktisch over Leasen staat alle actuele informatie. U leest onder andere over de verschillende leasevormen, handige tips over leasen en de voor- en nadelen ervan. Ook geeft het handboek informatie over de inkomstenbelasting en btw. Rekenvoorbeelden maken het makkelijker te begrijpen. Maak het uzelf makkelijk en bestel het handboek (ter waarde van € 13,95) gratis.

Bekijk de inhoudsopgave Handboek bestellen

Persoonlijk gesprek

Heeft u vragen over het leasen van een bedrijfsauto via Wagenplan? Of wilt u een persoonlijk gesprek? Bel dan tijdens kantooruren met onze medewerkers op (055) 579 8223. We kunnen u natuurlijk bellen op een moment dat u het beste uitkomt.

Kenmerken van Wagenplan bedrijfsauto­lease

Maatwerk en een passende leaseprijs

U kiest natuurlijk de auto die u wilt en het aantal kilometers dat u rijdt. Maar er is veel meer maatwerk mogelijk. Zo heeft u opties als vervangend vervoer, winterbanden, hulp in het buitenland of een brandstofpas. En ook aanvullende verzekeringen kiest u zelf uit. Denk dan aan rechtsbijstand, ongevallen inzittenden en schade bestuurders. Uiteindelijk bepaalt u met uw keuzes niet alleen hoe uitgebreid het leasecontract is, maar ook wat de leaseprijs wordt.

Vooraf weten voor welk bedrag u de auto kunt kopen

Aan het einde van het Wagenplan leasecontract bent u de 1e die de auto kan kopen. Al aan het begin staat op uw offerte de prijs waarvoor u de auto aan het eind van uw leasecontract kunt kopen. Wel zo handig.

Gratis compensatie van de CO2-uitstoot

Het rijden in een auto zorgt voor CO2-uitstoot. Klimaat­compensatie is 1 van de oplossingen voor het verminderen van CO2-uitstoot. Wij kijken per auto hoeveel brandstof er is gebruikt en welke soort brandstof. Daarna rekent een speciaal ontwikkelde methode de totale CO2-uitstoot om in een geldbedrag. Dat geld investeren wij in duurzame energieprojecten over de hele wereld. Zo levert u met het leasen via Wagenplan een positieve bijdrage aan het milieu.

Alleen in 2 situaties is sprake van herberekening

Gewoonlijk wordt bij een herberekening de leaseprijs opnieuw berekend op basis van de werkelijke looptijd, het werkelijke aantal kilometers en het merk/type. Het verschil in de leaseprijs van het oorspronkelijke contract en het werkelijke contract, wordt vermenigvuldigd met de looptijd die is verstreken. Het verschil betaalt u.

Bij ons houdt u alleen rekening met een herberekening als:

  • U het leasecontract zelf beëindigd. U doet dat meer dan 1 maand voor het einde van het leasecontract.
  • U de door ons maximaal vastgestelde kilometerstand voor de auto heeft bereikt. Voor auto’s die rijden op benzine en/of lpg geldt een maximum van 175.000 kilometer. Voor auto’s die rijden op diesel geldt een maximum van 200.000 kilometer.