“Wat je via Lekker Bezig doet, mag je zelf bepalen”.

“Wat je via Lekker Bezig doet, mag je zelf bepalen”.

Het is belangrijk om jezelf altijd te blijven ontwikkelen. Op vaardigheden die bij je werk passen of waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten. Kies een cursus die bij jou past. Lekker Bezig helpt jou daarbij. Suzan vertelt hoe zij het aanpakt.
12 apr 2021 3 minuten

Op zoek naar groei

Het aanbod binnen Lekker Bezig is heel breed. Dat horen we van alle deelnemers terug. Misschien zelfs een beetje overweldigend. De vragenlijst helpt je om te kiezen. Je krijgt dan de oplossingen aangereikt die passen bij jouw interesses en wensen. Maar je kunt natuurlijk ook zelf dieper graven. Zoals Suzan van het klantcontactcentrum deed. Nu doet ze een opleiding die past bij haar eigen ontwikkeldoelen.

“Ik zit in het kennisteam”, legt Suzan uit, “en de afgelopen jaren werk ik steeds meer mee aan projecten die daaruit voortkomen. Daar wilde ik meer mee te doen. Daarom heb ik de opleiding ‘projectmatig werken’ gekozen. Die richt zich echt op projectleiders. Ik ben nu bezig met het schrijven van een plan van aanpak. Die moet ik nog inleveren en als dat voldoende is, ben ik klaar.”

Mijn tip: zoek naar een cursus die bij joú past.

“Na het invullen van de vragenlijst kreeg ik ongeveer 10 oplossingen aangeboden. Op zich heel positief, want ze passen bij je interesses. Dat kan van alles zijn: voeding, bewegen, hobby, echt heel breed. Ik wilde doorgroeien in mijn werk en zocht verder in de shop naar een specifieke oplossing die mij daarbij kon helpen. Dus mijn tip: ga op zoek. Vul zoekwoorden in over onderwerpen waar je echt in geïnteresseerd bent. Of waar je je in wilt ontwikkelen. Dan komt er veel meer aanbod naar voren.”
Na het invullen van de vragenlijst kreeg ik ongeveer 10 oplossingen aangeboden
Susan

Losgaan met je budget

“Wat je via Lekker Bezig doet, mag je zelf bepalen. Dat vind ik wel fijn. Je hoeft er geen toestemming voor te vragen van je leidinggevende of HR. Je hebt een budget en daarmee kun je los! Ik heb mijn gekozen opleiding wel besproken met mijn leidinggevende, maar pas nadat ik al was begonnen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar ik vond het toch fijn om het te delen. Ik wilde van start! Het was winter dus een mooie periode om dit soort dingen te doen.”

Zoek naar een cursus die bij je past

Ik wilde doorgroeien in mijn werk en zocht verder in de shop naar een specifieke oplossing die mij daarbij kon helpen. Dus mijn tip: ga op zoek!