Duurzame inzetbaarheid | Centraal Beheer Zakelijk | In Bedrijf

In Bedrijf

Speciaal voor ondernemers en HR-professionals

Centraal Beheer en BNR In Bedrijf

Achter de schermen bij ondernemers

Het vinden en binden van medewerkers, risico gestuurd ondernemen en groei en innovatie zijn thema’s waar veel over wordt gesproken. Centraal Beheer wil zakelijk Nederland op deze thema’s vooruit helpen. Met BNR In Bedrijf hebben we een mooi platform om onze visie verder uit te dragen. Lees onze artikelen en luister naar de podcasts en radiouitzendingen.

BNR In Bedrijf is iedere woensdag op de radio te beluisteren van 15.30 tot 16.00 uur of on demand. Voor iedere uitzending word een korte introductievideo opgenomen.

Bekijk alle video's per uitzending terug.

Uitzending BNR in Bedrijf

BNR In Bedrijf is te gast bij MUD Jeans in Laren. Met het recyclen en leasen van spijkerbroeken willen ze op een verantwoorde manier een product in de markt zetten.


Achter de schermen bij ondernemers met BNR in Bedrijf Ondernemers zijn vaak te druk om hun waardevolle ervaringen met elkaar te delen. Daarom zet presentator Maarten Bouwhuis elke week de deur open bij verschillende bedrijven. Bij BNR In Bedrijf vertellen ondernemers openhartig over hun valkuilen en triomfen. Ze delen inzichten waarmee andere bedrijven weer verder komen. Zo leren ondernemers van ondernemers.

Tip: Lijkt het u als ondernemer ook leuk om deel te nemen aan dit programma?

Meld u dan hier aan.

Nieuwe thema: Risico Gestuurd Ondernemen Als ondernemer kunt u nooit alle risico’s beheersen. Sterker nog: ondernemen is juist risico’s nemen. Hoe gaat u daar nu effectief mee om? In dit nieuwe thema gaan we verder in op effectief risicobeleid. Ook bespreken we de risico’s van cybercrime en welke preventiemaatregelen u kunt nemen. En de oorzaken en gevolgen van imagoschade en de rol die social media hierbij spelen.

Podcasts en Longreads

Podcasts BNR
Podcasts BNR
In deze podcastserie staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.
Interessante longreads
Interessante longreads
In deze serie longreads hebben we aandacht voor het thema duurzame inzetbaarheid. Verschillende experts geven hun visie op verzuim, vitaliteit en generatieverschillen.

Veelbesproken thema's binnen bedrijven

Duurzame inzetbaarheid
Duurzame inzetbaarheid

Hoe zit het met de huidige vitaliteit van medewerkers, welke factoren zijn hierop van invloed en vooral: hoe ga je hier als werkgever of hr-manager mee om?

Risico gestuurd ondernemen
Risico gestuurd ondernemen

Als ondernemer kunt u nooit alle risico’s beheersen. Sterker nog: ondernemen is risico’s nemen. Hoe gaat u daar als ondernemer nu effectief mee om? In dit thema gaan we verder in op effectief risicobeleid.

Terugblik BNR In Bedrijf The Battle
Terugblik op het event van 16 april

Tijdens het event 'BNR In Bedrijf The Battle' ging het over talent vinden en binden. Onder leiding van Maarten Bouwhuis vertelden ondernemers openhartig over hun ervaringen. Wat werkt en wat werkt niet? En aan welke knoppen draaien ze om talent te vinden voor de komende jaren?

Ontdek onze HR oplossingen Martine is HR Partner Open en continu in dialoog met werkgevers over actuele HR vraagstukken. Met Open ondersteunt ze werkgevers bij het voeren van een dialoog met medewerkers en bij het zoeken naar concrete oplossingen voor strategische HR thema’s. Belangrijk in haar werk, is de verbinding met veel verschillende werkgevers voor optimale kennisdeling en co-creatie. Martine: “Elkaar inspireren, samen inzichten opdoen en samenwerken aan mogelijke oplossingen. Dat geeft energie.”

Quotes van de week
Wat iedere ondernemer wil weten

Misschien bent u hier naar op zoek?Direct contact opnemen

Centraal Beheer heeft als een van de grootste verzekeringsmaatschappijen van Nederland veel ervaring met de risico's die ondernemingen lopen. Wilt u hier meer over weten en contact met ons opnemen? Bel of stuur ons een e-mail.

(055) 579 8600