Duurzame inzetbaarheid | Centraal Beheer Zakelijk | In Bedrijf

In Bedrijf

Achter de schermen bij ondernemers

Duurzame inzetbaarheid

Bezorg medewerkers de tijd van hun werkleven

Gelukkige medewerkers, talentmanagement, het vinden en binden van medewerkers en ziekteverzuim zijn thema’s waar veel over wordt gesproken. Centraal Beheer wil zakelijk Nederland op deze thema’s vooruit helpen. Met BNR In Bedrijf hebben we een mooi platform om onze visie verder uit te dragen. Lees onze artikelen en luister naar de podcasts en radiouitzendingen.

BNR In Bedrijf is iedere woensdag op de radio te beluisteren van 15.30 tot 16.00 uur of on demand.
Uitzending BNR in Bedrijf

Je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen. Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout maakt technisch talent al op de basisschool warm voor het vak en hun bedrijf.


Achter de schermen bij ondernemers met BNR in Bedrijf Ondernemers zijn vaak te druk om hun waardevolle ervaringen met elkaar te delen. Daarom zet presentator Maarten Bouwhuis elke week de deur open bij verschillende bedrijven. Bij BNR In Bedrijf vertellen ondernemers openhartig over hun valkuilen en triomfen. Ze delen inzichten waarmee andere bedrijven weer verder komen. Zo leren ondernemers van ondernemers.

Tip: Lijkt het u als ondernemer ook leuk om deel te nemen aan dit programma?

Meld u dan hier aan.

Podcasts en Longreads

Podcasts BNR
Podcasts BNR
In deze podcastserie staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.
Interessante longreads
Interessante longreads
In deze serie longreads hebben we aandacht voor het thema duurzame inzetbaarheid. Verschillende experts geven hun visie op verzuim, vitaliteit en generatieverschillen.

Praktische informatie over duurzame inzetbaarheid

HR-trends
Whitepaper: De medewerker aan zet

Het bijhouden van kennis en vaardigheden is belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven. De medewerker heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid. Maar welke rol speelt HR hierbij?

Stappenplan bij ziekte
Het stappenplan bij ziekte

Een medewerker meldt zich ziek. Weet u wat u moet regelen? Met deze infographic heeft u de stappen altijd bij de hand! Ook bij langdurig zieke medewerkers weet u precies wat u moet doen en voorkomt u verrassingen.

AOV survival gids voor zzp'ers
AOV Survivalgids, speciaal voor zzp’ers

Als u verrassende feiten wilt kunnen onderscheiden van fabels. En als u wilt weten waarom collega-ondernemers blij zijn met hun AOV. Vraag dan de AOV Survivalgids voor ondernemers aan.

Ontdek onze HR oplossingen Martine is HR Partner Open en continu in dialoog met werkgevers over actuele HR vraagstukken. Met Open ondersteunt ze werkgevers bij het voeren van een dialoog met medewerkers en bij het zoeken naar concrete oplossingen voor strategische HR thema’s. Belangrijk in haar werk, is de verbinding met veel verschillende werkgevers voor optimale kennisdeling en co-creatie. Martine: “Elkaar inspireren, samen inzichten opdoen en samenwerken aan mogelijke oplossingen. Dat geeft energie.”

Quotes van de week
Wat iedere ondernemer wil weten

Misschien bent u hier naar op zoek?