Duurzame inzetbaarheid | Centraal Beheer Zakelijk | In Bedrijf

In Bedrijf

Speciaal voor ondernemers en HR-professionals

Centraal Beheer en BNR In Bedrijf

Achter de schermen bij ondernemers

Gelukkige medewerkers, talentmanagement, het vinden en binden van medewerkers en ziekteverzuim zijn thema’s waar veel over wordt gesproken. Centraal Beheer wil zakelijk Nederland op deze thema’s vooruit helpen. Met BNR In Bedrijf hebben we een mooi platform om onze visie verder uit te dragen. Lees onze artikelen en luister naar de podcasts en radiouitzendingen.

BNR In Bedrijf is iedere woensdag op de radio te beluisteren van 15.30 tot 16.00 uur of on demand. Voor iedere uitzending word een korte introductievideo opgenomen.

Bekijk alle video's per uitzending terug.

Uitzending BNR in Bedrijf

Bij Microsoft kunnen mensen aan het werk in een technische functie zonder technische papieren. Het aannamebeleid van het personeel ging hiervoor bewust op de schop.


Achter de schermen bij ondernemers met BNR in Bedrijf Ondernemers zijn vaak te druk om hun waardevolle ervaringen met elkaar te delen. Daarom zet presentator Maarten Bouwhuis elke week de deur open bij verschillende bedrijven. Bij BNR In Bedrijf vertellen ondernemers openhartig over hun valkuilen en triomfen. Ze delen inzichten waarmee andere bedrijven weer verder komen. Zo leren ondernemers van ondernemers.

Tip: Lijkt het u als ondernemer ook leuk om deel te nemen aan dit programma?

Meld u dan hier aan.

Nieuw thema: Risico Gestuurd Ondernemen Als ondernemer kunt u nooit alle risico’s beheersen. Sterker nog: ondernemen is juist risico’s nemen. Hoe gaat u daar nu effectief mee om? In dit nieuw thema gaan we verder in op effectief risicobeleid. Ook bespreken we de risico’s van cybercrime en welke preventiemaatregelen u kunt nemen. En de oorzaken en gevolgen van imagoschade en de rol die social media hierbij spelen.

Podcasts en Longreads

Podcasts BNR
Podcasts BNR
In deze podcastserie staat het persoonlijke verhaal van de ondernemer centraal. Het draait om de zakelijke en persoonlijke dilemma’s waar de ondernemer mee te maken heeft.
Interessante longreads
Interessante longreads
In deze serie longreads hebben we aandacht voor het thema duurzame inzetbaarheid. Verschillende experts geven hun visie op verzuim, vitaliteit en generatieverschillen.

Praktische informatie over duurzame inzetbaarheid

HR-trends
Whitepaper: De medewerker aan zet

Het bijhouden van kennis en vaardigheden is belangrijk om duurzaam inzetbaar te blijven. De medewerker heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid. Maar welke rol speelt HR hierbij?

Stappenplan bij ziekte
Het stappenplan bij ziekte

Een medewerker meldt zich ziek. Weet u wat u moet regelen? Met deze infographic heeft u de stappen altijd bij de hand! Ook bij langdurig zieke medewerkers weet u precies wat u moet doen en voorkomt u verrassingen.

Terugblik BNR In Bedrijf The Battle
Terugblik op het eerste event

Tijdens het event 'BNR In Bedrijf The Battle' ging het over talent vinden en binden. Onder leiding van Maarten Bouwhuis vertelden ondernemers openhartig over hun ervaringen. Wat werkt en wat werkt niet? En aan welke knoppen draaien ze om talent te vinden voor de komende jaren?

Ontdek onze HR oplossingen Martine is HR Partner Open en continu in dialoog met werkgevers over actuele HR vraagstukken. Met Open ondersteunt ze werkgevers bij het voeren van een dialoog met medewerkers en bij het zoeken naar concrete oplossingen voor strategische HR thema’s. Belangrijk in haar werk, is de verbinding met veel verschillende werkgevers voor optimale kennisdeling en co-creatie. Martine: “Elkaar inspireren, samen inzichten opdoen en samenwerken aan mogelijke oplossingen. Dat geeft energie.”

Quotes van de week
Wat iedere ondernemer wil weten

Misschien bent u hier naar op zoek?