Woonfonds wordt in 2024 Centraal Beheer 

Voor klanten verandert niets aan de hypotheek

Alle hypotheken van Woonfonds gaan in 2024 over naar Centraal Beheer. Woonfonds-klanten zijn vanaf dat moment klant bij Centraal Beheer. Begin december informeerde Woonfonds haar klanten en adviseurs over deze beweging.
Waarom deze overgang?

Waarom deze overgang?

Woonfonds en Centraal Beheer zijn allebei merken van Achmea. Achmea heeft als ambitie om een belangrijke speler te zijn op de hypotheek­markt, zodat we klanten de best passende oplossingen kunnen bieden. Daarom bundelen wij onze krachten en onze hypotheek­expertise op 1 plek. Centraal Beheer is daarbij ons belangrijkste merk voor hypotheken. De overgang van Woonfonds naar Centraal Beheer maakt ons efficiënter en sterker in de huidige woningmarkt. Hierdoor zijn wij nog beter in staat om onze adviseurs en klanten optimaal te bedienen. 

Waarom informeren jullie mij?

Wij vinden het belangrijk om u als adviseur te laten weten dat wij deze stap gaan zetten. Zo hoort u het direct van ons en weet u ook waarom.

We blijven u informeren tot de overgang in 2024

Adviseert u ook voor Woonfonds? Dan houden we u vanuit Woonfonds op de hoogte over de overgang van Woonfonds-hypotheken naar Centraal Beheer in 2024. Neem gerust een kijkje op de website van Woonfonds. Daar staan onder andere antwoorden op veel­gestelde vragen. Ook kunt u met vragen altijd terecht bij uw accountmanager
Lees alle nieuwsberichten