50% korting op 2 of 3 rookmelders

U bestelt ze bij Brandpreventiewinkel

Speciaal voor u, omdat u een Woonverzekering bij ons heeft
U bent klant bij ons. Daarom doen we graag iets extra’s voor u. We hebben voor u een mooie aanbieding voor 2 of 3 rookmelders. Houd uw polisnummer bij de hand en bestel ze bij onze partner Brandpreventiewinkel.

De rookmelders (X-Sense XS01):
  • zijn klein en makkelijk op te hangen
  • hebben een batterij die 10 jaar meegaat
  • hebben een NEN14604 en TÜV certificaat

De actieperiode loopt tot en met 2 november 2021

Sluit u vóór of op 2 november een Woonverzekering, dan krijgt u 50% korting op 2 of 3 rookmelders. U kunt tot 1 december de rookmelders met deze korting bestellen. 

Vanaf 2022 verplicht de overheid rookmelders in huis

Ze hangen in steeds meer huizen: rookmelders. Een veilig gevoel. En vanaf 1 juli 2022 door de overheid verplicht. Op elke verdieping minstens 1. Heeft u nog geen rookmelders? Of nog niet overal in huis? Bestel ze via ons. 

  • 2 rookmelders én 2 magnetische montagesets van € 45,30 voor € 22,65
  • 3 rookmelders én 3 magnetische montagesets van € 63,45 voor € 31,73

Prijzen zijn inclusief verzendkosten. Bij de rookmelders krijgt u een montageset en een duidelijke instructie. Voor deze actie werken wij samen met Brandpreventiewinkel. Brandpreventiewinkel verkoopt en levert de rookmelders. De 50% korting op rookmelders is geldig tot 1 december 2021. Bekijk de actievoorwaarden

Laat onze klushulp uw rookmelders ophangen

Hoge plafonds? Liever niet op een trapje? Tip: al voor € 45,- bevestigt de Klushulp van Centraal Beheer maximaal 3 rookmelders. Snel en op de juiste plek aan uw plafond. Handig idee? Boek dan Klushulp bij uw bestelling van de rookmelders. U maakt zelf een afspraak met Klushulp op de beschikbare dagen.

Hoe bestelt u de rookmelders in 3 stappen?

Ga naar Brandpreventiewinkel

Bestel direct

Kies het aantal rookmelders

Regel eventueel Klushulp om de rookmelders op te hangen

Veelgestelde vragen

Het doel van deze nieuwe regel is het redden van levens. Als u slaapt, dan ruikt u niets. En daardoor hebben mensen vaak te laat in de gaten dat er brand is in huis. Gelukkig doen uw oren het nog wel als u slaapt. Daarom is een rookmelder zo belangrijk. Die zorgt er wel voor dat u wakker wordt.
Over het algemeen geldt: bestelt u de rookmelders vóór 23:30 uur? Dan heeft u uw bestelling de volgende werkdag in huis. Bestelt u op zondag vóór 17.30 uur? Dan ontvangt u uw bestelling op maandag.

De rookmelders die u via ons kunt bestellen, werken op een batterij. Die zijn het makkelijkst te bevestigen. U kunt deze rookmelders op 2 manieren ophangen:

  1. met een magnetische montageset. U krijgt deze set bij uw bestelling.
  2. met schroeven en pluggen. Ook die krijgt u bij de bestelling.
In de handleiding ziet u precies wat u moet doen. Of bekijk de video
De belangrijkste plekken waar u een rookmelder ophangt, zijn de hal en de overloop of overlopen. Meestal zijn dat de vluchtroutes als er brand is. Wilt u meer veiligheid? Plaats dan ook een rookmelder in de slaapkamers en de woonkamer. Gaat u voor maximale veiligheid? Hang dan ook rookmelders op in alle andere ruimtes waar brand kan ontstaan. Bijvoorbeeld in de buurt van de wasmachine en de droger. En in kamers waar elektrische apparaten worden opgeladen, bijvoorbeeld uw telefoon, tablet of elektrische fiets. Heeft u zonnepanelen? Plaats er dan ook 1 in de buurt van de omvormer.
U hangt de rookmelder in het midden van het plafond op. Ongeveer 50 centimeter van de muren af. Bevestig de rookmelder op minimaal 30 centimeter afstand van een lamp. En op minimaal 1 meter afstand van ramen, deuren en ventilatiesystemen.

Tips en inspiratie uit ons magazine

Maak uw huis brandveilig

Door rook en giftige gassen is de kans klein dat u langer dan 3 minuten in een brandend huis kunt overleven. Weet dus wat u moet doen als er brand uitbreekt. En hoe u brand kunt voorkomen

De wasdroger: vaak de oorzaak van brand

Een wasdroger is vaak de oorzaak van een brand. Door op een aantal dingen te letten kunt u brand gemakkelijk voorkomen. 

Fiks het met de kleine-klusjes-zomergids

Eigenlijk wilde u deze zomer wat klusjes in huis klaren. Maar u was te druk met barbecueën, zwemmen of gewoon even lekker niks. Deze kleine klusjes kunt u nog even fiksen voor het werkende leven weer begint.