Zorgeloos wonen

De Woonverzekering met slim alarm

 • Uw woning en spullen uitgebreid verzekerd
 • Slim alarm. Makkelijk te installeren en gebruiken
 • 24 uur per dag hulp als u dat nodig heeft
De Woonverzekering van Centraal Beheer bestaat uit verschillende verzekeringen voor uw woning en spullen. Tegen een scherpe prijs en met slim alarm tegen inbraak of brand van Homies. U stelt uw Woonverzekering zelf samen en verzekert uw woning en spullen uitgebreid. Met All Risk verzekert u schade als u zelf iets omstoot of laat vallen. En u kunt uw waardevolle spullen ook buitenshuis verzekeren. Samen maken we prettig wonen steeds gemakkelijker.

Onze Woonverzekeringen

Kostbaarheden Buitenshuisverzekering

Verzeker uw waardevolle spullen ook buiten tegen diefstal, verlies of schade. U kunt de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Verzeker de schade die u veroorzaakt aan een ander of aan de spullen van iemand anders. Met onze Aansprakelijkheidsverzekering bent u goed verzekerd tot € 2.500.000,-.

Opstalverzekering

Verzeker schade aan uw koopwoning en tuin. Bijvoorbeeld schade die ontstaat door brand of inbraak. Ook uw schuur, garage, carport en tuin zijn verzekerd. En zelfs uw bedrijfsruimte aan huis. 

Inboedelverzekering

Verzeker uw spullen in uw huis en tuin. Bijvoorbeeld uw bank, laptop en sieraden. Maar ook uw fiets en gereedschap in de schuur. Zelfs als u uw woning verhuurt zijn uw spullen goed verzekerd.

Met een gerust gevoel de deur uit

Dankzij slim alarm

Uniek aan onze Woonverzekering is het slimme alarm. Het alarm van Homies waarschuwt u en bekenden die u opgaf met een whatsappje bij brand of inbraak. Wie in de buurt is kan poolshoogte nemen en hulp inschakelen als dat nodig is. De alarmcentrale staat als back-up 24 uur per dag voor u klaar. Zo heeft u altijd hulp. Oók als u even niet thuis bent.
Kiest u voor onze Woonverzekering met slim alarm? Dan ontvangt u meteen 8% korting op onze Woonverzekering.

8% korting op uw Woonverzekering

Ja, ik wil een slim alarm

Wij staan voor u klaar

Een ongelukje kan gebeuren. Wij helpen u graag de schade snel en goed op te lossen. Lees hoe wij u helpen bij:


Wij helpen u graag. Online, telefonisch of via chat. Bekijk alle contactmogelijkheden. En heeft u een noodgeval? Dan is er binnen 2 uur iemand bij u.

U kunt rekenen op onze vakmensen

 • De vakmensen met wie wij werken hebben veel ervaring.
 • Na de reparatie ruimen onze vakmensen alles netjes op.
 • Onze medewerkers en schade-experts volgen vaak een training of opleiding. Zo zijn zij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
 • We vragen klanten regelmatig naar hun ervaring. En bekijken hoe wij onze klanten nog beter kunnen helpen.

Over het slimme alarm

Homies is de partner waarmee wij samenwerken. Homies ontwikkelde het slimme alarm. Zij zorgen voor het alarmsysteem. En wij voor de verzekering. Samen zorgen we ervoor dat u zorgeloos kunt wonen.

Aanbieding Homies Alarm van € 275,- voor € 125,-

 •  1 x Basisstation
 •  2 x Rookmelders
 •  2 x Deur-raamcontact
 •  1 x Bewegingsmelder
 •  2 x Afstandsbediening

1x Homies-app
+ Eerste 6 maanden gratis Homies abonnement
Daarna betaalt u maandelijks € 9,99 voor het abonnement. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

Met het abonnement zorgt Homies ervoor dat uw alarmgroep en de alarmcentrale snel gewaarschuwd worden als er bij u thuis iets aan de hand is. Homies zorgt er ook voor dat iedereen in de alarmgroep precies weet wat ze moeten doen. En dat u als bewoner op de hoogte blijft van de voortgang. Voldoet het alarm niet aan uw verwachtingen? Dan kunt u uw abonnement per maand opzeggen.
U installeert het alarm heel eenvoudig zelf via de Homies app. Wilt u liever hulp? Maak dan gebruik van onze Installatiehulp. Bel (055) 579 7676 om een afspraak te maken.

Dat is heel eenvoudig:

 1. Sluit bij ons een Woonverzekering af.
 2. Geef aan dat u het Homies Alarm erbij wilt.
 3. Na het afsluiten van de Woonverzekering ontvangt u een aparte mail, waarin u het alarm bij Homies kunt bestellen.

De 8% korting op uw Woonverzekering verrekenen wij automatisch.

U kunt t/m 31 maart 2020 gebruikmaken van deze actie.

Precies weten wat de actie inhoudt? Bekijk onze actievoorwaarden.

Klantbeoordelingen

Wist u dat al ruim 600.000 klanten voor onze Woonverzekering hebben gekozen?

Binnen 1 minuut berekend

In de voorwaarden leest u precies wat u verzekert met onze Woonverzekering.

Polisvoorwaarden

U vindt de voorwaarden van uw Woonverzekering ook in Mijn Centraal Beheer.

Afschrijvingslijst

Door de jaren heen neemt de waarde van uw spullen af. Bij het uitbetalen van uw schade houden we hier rekening mee. Hoe wij dit doen? Wij leggen het u graag uit. 

Informatiedocumenten

U ziet de belangrijkste kenmerken van onze Woonverzekeringen in 1 oogopslag. Elke verzekeraar gebruikt dezelfde kaart met icoontjes en korte tekstjes. U kunt dus makkelijk onze Woonverzekeringen vergelijken.

Bedenktijd en opzegtermijn

Als u uw polis heeft ontvangen heeft u nog 14 dagen de tijd om van de verzekering af te zien. U hoeft niet te betalen en ook geen reden op te geven. Daarna kunt u uw verzekering elk moment opzeggen. U heeft bij ons geen opzegtermijn.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.