Instrumentenverzekering

Uw muziekinstrument verzekeren

  • Uw muziekinstrument is ook in het buitenland verzekerd.
  • Uw (kostbare) spullen zijn buiten uw woning verzekerd.
  • Ook uw nieuwe aankopen zijn verzekerd.

Bent u op zoek naar een Instrumentenverzekering?

Centraal Beheer heeft niet een speciale instrumentenverzekering. Toch kunt u uw muziekinstrument goed en uitgebreid bij ons verzekeren. Uw viool, trompet, dwarsfluit of cello verzekert u buiten de woning met de aanvullende verzekering Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. Deze verzekering is vergelijkbaar met een instrumentenverzekering, maar dan uitgebreider. U verzekert niet alleen uw instrument, maar bijvoorbeeld ook uw tablet, camera of sieraden. Uw nieuwe aankopen vallen automatisch onder deze verzekering. U hoeft dit niet aan ons door te geven.

Voor welke bedrag wilt u uw instrument verzekeren?

Uw instrument is standaard verzekerd tot maximaal € 1.000,- per gebeurtenis. U kunt uw spullen en dus ook uw instrument, verzekeren tegen een hoger bedrag. U kunt ook kiezen voor € 3000,- of € 5000,-.

Wij betalen voor bijna alle schade aan uw waardevolle spullen buiten de woning

Bijvoorbeeld als u uw viool laat vallen als u uit de trein stapt. Of uw instrument wordt gestolen uit een afgesloten kluisje. Niet alleen in Nederland, maar overal op de wereld. Het gaat om alle spullen die een nieuwwaarde hebben van tenminste € 200,-. Wilt u uw instrument ook ín de woning verzekeren voor bijna iedere schade? Kies dan voor de Inboedelverzekering met All Risks.

Soms betalen we niet. Bijvoorbeeld in deze situaties:

  • Als u ernstige schuld heeft aan de schade. Bijvoorbeeld: U zit in een café en gaat naar het toilet. Maar u laat uw viool op de tafel liggen.
  • Als u uw spullen voor uw werk gebruikt.
  • Als uw spullen slijten, bijvoorbeeld krasjes op uw gitaar.
  • Als u spullen heeft geleend of geleast.
  • En we betalen niet voor al uw spullen. Bijvoorbeeld voor uw fiets, bril, geld en MP3-speler.

Wilt u meer weten over verzekeringen?

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen, zoals een Instrumentenverzekering. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Deze websites geven u ook betrouwbare informatie.

Premie berekenen Direct verzekeren