Horlogeverzekering

Uw horloge verzekeren

  • Uw waardevolle spullen en horloge zijn ook in het buitenland verzekerd.
  • Uw (kostbare) inboedel is buiten uw woning verzekerd.
  • Ook uw nieuwe aankopen zijn verzekerd.

Bent u op zoek naar een Horlogeverzekering?

Het is logisch dat u ook buiten de woning uw horloge draagt. Of dit nu de nieuwste Rolex is of een Armani van 1 jaar oud, u wilt niet dat uw horloge gestolen wordt of beschadigd raakt. Wilt u uw horloge verzekeren? Dan kiest u voor de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. U verzekert dan ook automatisch andere waardevolle spullen bijvoorbeeld uw tablet, sieraden of mobiel. U bent niet alleen in Nederland verzekerd, maar overal op de wereld!

Hoe wilt u uw horloge verzekeren?

Smartphones, tablet en laptop zijn standaard verzekerd tot maximaal € 1.000,- per gebeurtenis. U kunt uw andere kostbare spullen verzekeren voor € 3.000,- of € 5.000,-. Uw nieuwe aankopen vallen automatisch onder deze verzekering. U hoeft dit niet aan ons door te geven.

Wij betalen voor bijna alle schade aan uw waardevolle spullen buiten de woning

Bijvoorbeeld als uw horloge gestolen wordt op vakantie. Of u laat uw mobiele telefoon vallen als u uit de auto stapt. Uw spullen moeten wel een nieuwwaarde hebben van ten minste € 200,-.

In veel gevallen betalen wij de nieuwwaarde of de reparatiekosten. De nieuwwaarde is het bedrag dat u betaalt om de spullen nieuw te kopen. Zijn uw spullen al wat ouder? Dan betalen we de dagwaarde of de kosten voor reparatie. De dagwaarde is het bedrag dat uw spullen op dat moment waard zijn. Het kan ook zijn dat we de spullen voor u vervangen. Een voorbeeld: Verliest u een horloge dat 2 jaar oud is? Dan betalen wij de nieuwwaarde of we zorgen voor een nieuw horloge. Wilt u uw horloge verzekeren voor bijna iedere schade? Kies dan voor de Inboedelverzekering met All Risk. Uw horloge is dan ook voor de meeste schade in uw woning verzekerd.

Soms betalen we niet. Bijvoorbeeld in deze situaties:

  • Als u uw spullen voor uw werk gebruikt.
  • Als uw spullen slijten, bijvoorbeeld krasjes op het glas van uw horloge.
  • Als u er ernstige schuld heeft aan de schade. Bijvoorbeeld: U vergeet uw horloge op het strand.
  • Als u spullen heeft geleend of geleast.
  • En we betalen niet voor al uw spullen. Bijvoorbeeld voor uw fiets, bril, geld en MP3-speler.

Eigen risico

Een eigen risico is een vast bedrag dat u zelf betaalt bij schade. U heeft een eigen risico van € 50,- voor schade aan mobiele telefoons, laptops en tablets. Dit eigen risico geldt per gebeurtenis en per apparaat. Heeft u binnen 3 jaar meer dan 1 schade? Dan betaalt u € 100,- van de schade zelf.