Uw horloge verzekeren - Centraal Beheer

Horlogeverzekering

Uw horloge verzekeren

Het is logisch dat u uw horloge ook buiten draagt. Natuurlijk wilt u niet dat uw horloge beschadigt of wordt gestolen. Of dat u uw horloge verliest. Bij Centraal Beheer verzekert u uw horloge met de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering. U kunt deze verzekering afsluiten bij onze Inboedelverzekering. Uw horloge is dan ook buiten de deur verzekerd voor diefstal, verlies en beschadiging. U kunt de verzekering vergelijken met een horlogeverzekering. Maar dan uitgebreider. U verzekert niet alleen uw horloge, maar ook bijvoorbeeld uw sieraden, laptop of camera. Overal in Nederland en voor uw hele gezin.

 • Logische aanvulling op uw Inboedelverzekering
 • Uw horloge en andere dure spullen buiten de deur verzekerd
 • Ook uw nieuwe aankopen zijn verzekerd

Uw horloge verzekeren

Thuis en buiten de deur

Een horloge is een waardevol bezit dat u ook onderweg en buiten goed wilt verzekeren. Met onze Kostbaarheden Buitenshuisverzekering verzekert u al uw dure spullen ook buiten de deur. Uw nieuwe aankopen vallen automatisch onder deze verzekering. U hoeft nieuwe aankopen niet aan ons door te geven. Uw waardevolle spullen neemt u voortaan met een gerust hart mee naar buiten.

Verzekerd

 • Beschadiging, verlies en diefstal.
 • Waardevolle spullen zoals horloge, laptop en camera.
 • Ook uw nieuwe aankopen.
 • In heel Nederland.
 • Voor uw hele gezin.

Niet verzekerd

 • Als u zelf ernstige schuld heeft aan de schade.
 • Slijtage van uw spullen.
 • Schade door reparatie of schoonmaken van spullen.
 • Een kras of deuk op uw horloge door normaal gebruik.
 • Schade aan een horloge dat u uitleent.

Precies weten wat wel en niet is verzekerd?
Kijk in de voorwaarden van onze Woonverzekering (pdf) >

U heeft een eigen risico van € 100,-

Het eigen risico is een vast bedrag dat u zelf betaalt bij iedere schade aan uw horloge, laptop, telefoon of andere kostbare spullen.

Welk bedrag krijgt u als uw horloge is gestolen?

Is uw horloge gestolen en is het horloge nog geen 2 jaar oud? Dan krijgt u het bedrag om hetzelfde horloge weer nieuw te kopen. Is het horloge ouder dan 2 jaar? Dan krijgt u het bedrag dat uw horloge waard was vlak voor het moment dat het horloge werd gestolen. Dit is de dagwaarde.

Let altijd goed op uw dure spullen

Uw horloge is alleen verzekerd als u deze uit het zicht bewaarde. Dus niet als u het horloge ergens laat liggen.

Wat betalen we u bij reparatie van uw horloge?

Als uw horloge gemaakt kan worden betalen we de kosten van de reparatie. Is uw horloge na de reparatie minder waard dan vlak voor de schade? Dan krijgt u ook het verschil in waarde van ons. Zijn de reparatiekosten hoger dan het bedrag om dezelfde horloge nieuw te kopen? Dan krijgt u maximaal het bedrag om de horloge nieuw te kopen.

Ik heb mijn horloge laten vallen. Nu is hij kapot. Ben ik hier voor verzekerd?

U bent met uw Inboedelverzekering niet standaard verzekerd voor ongelukjes die u zelf veroorzaakt. Viel uw horloge thuis? Dan bent u verzekerd als u onze Inboedelverzekering met All Risk heeft. Gebeurde het buiten de deur? Dan valt dit onder de Kostbaarheden Buitenshuisverzekering.

Op www.vanatotzekerheid.nl leest u meer over verzekeringen. Of kijk op www.wijzeringeldzaken.nl. Op deze 2 websites vindt u heldere, praktische en onafhankelijke informatie.