VvE Meerkeuzepolis

Brand in het appartementencomplex of waterschade. U moet er niet aan denken. Gebeurt het toch, dan kan uw Vereniging van Eigenaars (VvE) het maar beter goed geregeld hebben. Onze VvE Meerkeuzepolis biedt zekerheid op maat!

Laat u informeren over onze oplossing voor uw VvE

De VvE Meerkeuzepolis is een verzekeringspakket dat u zelf samenstelt. Kies uit de modules Brand/opstal, (Bestuurders) aansprakelijkheid, Glas, Rechtsbijstand en Ongevallen vrijwilligers. Deze modules sluiten precies op elkaar aan, dus geen gaten of dubbele verzekeringen. Uw Vereniging van Eigenaars heeft zo een verzekering op maat.

Uw inboedel kunt u prima verzekeren met de Woonverzekering voor particulieren. Lees meer over de Inboedelverzekering.

Bestel gratis het naslagwerk

In het handboek 'Praktisch over Verenigingen Van Eigenaars' vindt u snel antwoord op vragen over de aanschaf van een appartement, lidmaatschap van een VvE en ondersteuning bij wat de VvE geregeld moet hebben. Lees hoe u het handboek 'Praktisch over Verenigingen van Eigenaars' kunt bestellen.

Services bij de VvE Meerkeuzepolis

U kunt bij ons rekenen op een uitstekende service.

Schade kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week melden. U hoort dan direct van ons wat u dan het best kunt doen. Als het nodig is schakelen we externe deskundigen in om bijvoorbeeld de schade te beperken. Of deze zo snel mogelijk te repareren.

De module Glas garandeert snel schadeherstel. U belt bij glasschade gratis de internationale alarmcentrale van Achmea. We gaan na wat de schade is om eventueel noodvoorzieningen te treffen. Een door Achmea geselecteerde, gekwalificeerde glaszetter maakt dan een afspraak met de desbetreffende appartementseigenaar. Hij herstelt de schade, wij rekenen rechtstreeks af en daarmee is het geregeld.

‘Praktisch over Verenigingen van Eigenaars' is een handboek dat antwoord geeft op vragen waarmee u, als bestuurder van een VvE of appartementseigenaar, te maken kunt krijgen. Bijvoorbeeld de akte van splitsing, het onderhoudsplan of verzekeringen. U kunt dit handboek (ter waarde van € 19,95) gratis aanvragen door te bellen met (055) 579 83 62.