De module Brand-/opstalverzekering van de VvE Meerkeuzepolis biedt een uitgebreide dekking. U verzekert zich tegen de financiƫle gevolgen van brand/blusschade, stormschade/blikseminslag, waterschade, inbraak en vandalisme.

Garantie tegen onderverzekering

Het vaststellen van de juiste herbouwwaarde van een appartementencomplex is vaak lastig en complex. Het is voor een VvE belangrijk de juiste herbouwwaarde te weten van het appartementencomplex. De herbouwwaarde is het bedrag dat nodig is om het hele pand vanaf de grond weer op te bouwen in de oorspronkelijke staat.

Herstel in natura voor opstal

De module Brand/opstalverzekering garandeert snel schadeherstel. We gaan na wat de schade is om eventueel noodvoorzieningen te treffen. Een geselecteerd, gekwalificeerd herstelbedrijf maakt dan een afspraak met de desbetreffende appartementseigenaar. Hij herstelt de schade, wij rekenen af met het herstelbedrijf en daarmee is het geregeld.

De VvE Meerkeuzepolis biedt aantrekkelijke aanvullende opties:

  • Meeverzekeren van interne verbouwingen/meerwerk tegen hetzelfde promillage als voor de premie voor de Brand-/opstalverzekering van de VvE Meerkeuzepolis
  • Aantrekkelijk gereduceerd tarief voor taxaties met de garantie tegen onderverzekering