Reisverzekering Griekenland

Onbezorgd op vakantie

Heeft u een zeilreis langs de Griekse eilanden geboekt? Of een scooterexcursie naar de Acropolis? Met onze Reisverzekering kunt u onbezorgd genieten van uw vakantie in Griekenland. U bent verzekerd van hulp en voor onverwachte kosten op reis. Stel zelf gemakkelijk uw reisverzekering samen. 

Gaat u naar Griekenland op reis? 

Voor uw reis naar Griekenland kiest u voor een reisverzekering met Europadekking. Deze verzekering geldt zodra u uw woning verlaat, totdat u weer terug bent van uw reis.

Let op: Medische kosten

Stel, u krijgt een ongeluk in Griekenland. En u moet met spoed naar het ziekenhuis of naar een dokter. U bent in dat geval verzekerd met uw basiszorgverzekering. Die vergoedt maximaal het bedrag dat de behandeling in Nederland kost. In het buitenland is de medische hulp vaak flink duurder. Met de extra dekking Medische kosten op reis bent u goed verzekerd tegen medische kosten. U krijgt terug wat de behandeling echt kost.

Vergelijk onze Reisverzekeringen

Doorlopende Reisverzekering

  • Voor als u vaker per jaar op vakantie gaat
  • Gezin direct meeverzekeren
  • Keuze uit een aaneengesloten reisduur van 60, 180 of 365 dagen
Doorlopende Reisverzekering

Kortlopende Reisverzekering

  • Voor 1 reis of weekend weg
  • Vrienden, collega’s en familie meeverzekeren
  • Na betaling meteen verzekerd
Kortlopende Reisverzekering

Snorkelen en duiken in Griekenland?

Gaat u snorkelen of duiken in Griekenland? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor 'hulpverlening' en 'ongevallen' uit het basispakket van de reisverzekering. De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport. U kunt de Medische kosten op reis wel meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer.

Uw reis naar Griekenland annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt.

Handige tips en inspiratie uit ons magazine

Paspoort

Paspoort kwijt in het buitenland: wat nu?

De zon schijnt en er staat een koel briesje. Het wordt een mooie dag. Het pendelbusje stopt voor ons hotel. Klaar om te vertrekken naar de toeristenmarkt van Marbella. Even checken of ik alles bij me heb: zonnebril, portemonnee, paspoort… Paspoort?! Waar is m’n paspoort?

 Gebroken been

Medische kosten op vakantie

Lees de handige tips van onze reisexperts. Dan gaat u goed verzekerd op reis. En voorkomt u dat u achteraf moet bijbetalen.

Vakantie jeep

Welke reisverzekering heb ik nodig?

Als u zeker wilt weten welke reisverzekering voor u het meest geschikt, vergelijk dan onze Doorlopende en Kortlopende reisverzekering