Reisverzekering Thailand


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor Thailand?

Gaat u de prachtige tempels in Thailand bezoeken? Naar de wereldstad Bangkok? Of naar de bekende waterval Namtok Thi Lo Su in het noorden? Thailand is zo divers dat echt niemand zich hoeft te vervelen. Wat u ook gaat doen, u wilt op reis in Thailand goed verzekerd zijn.

Uw reis naar Thailand verzekert u dan ook met onze Reisverzekering met werelddekking. Centraal Beheer heeft een Kortlopende Reisverzekering en een Doorlopende Reisverzekering.

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg in Thailand? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Onderwatersport in Thailand?

Gaat u snorkelen en duiken in Thailand? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor ‘hulpverlening’ en ‘ongevallen’ uit het basispakket van de reisverzekering.

Uw reis naar Thailand annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!