Reisverzekering Oostenrijk


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor Oostenrijk?

Reizen naar Oostenrijk staan vaak in het teken van de bergen: wandelen , een fietstrektocht of meer winterse activiteiten als langlaufen, skiën of snowboarden. Maar ook de hoofdstad Wenen heeft u veel te bieden. U wilt dus zorgeloos genieten van uw vakantie en verzekerd zijn als er wat gebeurt. Bent u op zoek naar een Reisverzekering Oostenrijk? U kunt uw reis verzekeren bij Centraal Beheer. Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit:

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Wintersport in Oostenrijk?

Gaat u op wintersport in Oostenrijk? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder dit onderdeel bent u niet verzekerd voor ‘hulpverlening’ en ‘ongevallen’ uit het basispakket van de reisverzekering. TIP: gaat u alleen langlaufen tijdens uw wintersportvakantie? Langlaufen is standaard meeverzekerd in het basispakket.

Uw medische kosten verzekeren

Het is verstandig om naast uw basis ziektekostenverzekering ook de medische kosten mee te verzekeren. Dit maakt uw verzekering completer. In Oostenrijk zijn de kosten voor bijvoorbeeld een opname in een ziekenhuis hoger dan in Nederland. Met de extra dekking Medische kosten op reis verzekert u het verschil in deze kosten. De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport.

Uw reis naar Oostenrijk annuleren?

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!