Reisverzekering Griekenland


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor Griekenland?

U heeft een prachtige zeilreis langs 10 Griekse eilanden geboekt. Of een scooterexcursie naar de Acropolis. Wat u ook gaat doen tijdens uw reis in Griekenland, u wilt goed verzekerd zijn! Dat kan met een Reisverzekering Griekenland. Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit een:

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Goed verzekerd op reis in Griekenland

Gaat u naar Griekenland of reist u alleen binnen Europa? Kies dan voor de Europadekking. U bent dan verzekerd in de volgende landen:

  • alle landen van Europa;
  • Canarische eilanden, de Azoren en Madeira;
  • niet-Europese landen aan de Middellandse Zee (Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië en Turkije).
  • U bent niet verzekerd in de Nederlandse Antillen.

Gaat u op reis buiten Europa? Kies dan voor Werelddekking.

Uw reis naar Griekenland annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!

Snorkelen en duiken in Griekenland?

Gaat u snorkelen en duiken in Griekenland? Of gaat u op wintersport in Griekenland? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor 'hulpverlening' en 'ongevallen' uit het basispakket van de reisverzekering. De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport. U kunt de Medische kosten op reis wel meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer.