Reisverzekering Frankrijk


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor Frankrijk?

Wilt u genieten van de Franse cultuur, het lekkere eten of het mooie weer? Gaat u snowboarden of skiën in Frankrijk? Dan wilt u zonder zorgen op vakantie. Bent u op zoek naar een Reisverzekering Frankrijk? Dan kunt u uw reis verzekeren bij Centraal Beheer. Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit een:

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Goed verzekerd op reis in Frankrijk

Gaat u naar Frankrijk of reist u alleen binnen Europa? Kies dan voor de Europadekking. U bent dan verzekerd in de volgende landen:

  • alle landen van Europa;
  • Canarische eilanden, de Azoren en Madeira;
  • niet-Europese landen aan de Middellandse Zee (Algerije, Egypte, Israël, Libanon, Libië, Marokko, Syrië, Tunesië en Turkije).
  • U bent niet verzekerd in de Nederlandse Antillen.

Gaat u op reis buiten Europa? Kies dan voor Werelddekking. Het is verstandig om naast uw basis ziektekostenverzekering ook de medische kosten mee te verzekeren. In Frankrijk zijn de kosten voor bijvoorbeeld een opname in een ziekenhuis hoger dan in Nederland.

Wintersport of onderwatersport in Frankrijk?

Gaat u op wintersport in Frankrijk? Of snorkelen en duiken bij Corsica? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor ‘hulpverlening’ en ‘ongevallen’ uit het basispakket van de reisverzekering. De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport. U kunt de Medische kosten op reis wel meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer.

Uw reis naar Frankrijk annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!