Reisverzekering Duitsland


  • U stelt zelf uw verzekering samen.
  • U heeft invloed op de premie van uw Reisverzekering.
  • Klanten geven ons een 8,8 voor gemak en klantgerichtheid.

Bent u op zoek naar een Reisverzekering voor Duitsland?

Wandelen, fietsen, kanoën. Wie van een sportieve vakantie houdt, zit in Duitsland goed. Maar u kunt ook ontspannen aan bijvoorbeeld de Moezel. Of onderweg op de ‘Autobahn’ het maximale uit uw auto halen. Op uw vakantie in Duitsland wilt u goed verzekerd zijn. Dat kan met een Reisverzekering voor Duitsland. Bij Centraal Beheer kunt u kiezen uit een:

Gaat u vaker dan 1 keer per jaar op vakantie? Of bent u langer dan 2 weken weg? Dan is de Doorlopende Reisverzekering voordeliger voor u. U bent dan het hele jaar door verzekerd!

Wintersport in Duitsland?

Gaat u op wintersport in Duitsland? Dan heeft u de extra dekking Winter- en onderwatersport nodig. Zonder deze dekking bent u niet verzekerd voor ‘hulpverlening’ en ‘ongevallen’ uit het basispakket van de reisverzekering. De medische kosten zijn niet standaard meeverzekerd als u kiest voor de winter- en onderwatersport. U kunt de Medische kosten op reis wel meeverzekeren. Dit maakt uw verzekering completer.

Uw reis naar Duitsland annuleren

Soms gebeurt er iets ergs waardoor u niet op vakantie kunt. U moet dan eerder naar huis of u annuleert uw vakantie. Vaak kost dat geld en u kunt niet van uw vakantie genieten. Met de Annuleringsverzekering bent u verzekerd tegen deze financiële gevolgen. Denk eraan dat u annulering meeverzekert binnen 14 dagen nadat u de reis boekt!